“SABAH” qrupları üçün səviyyə imtahanı

17/09/2014

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində “SABAH” qruplarına qəbul olan tələbələrin ingilis dili üzrə səviyyə imtahanı keçirilib. İmtahanda BDU-nun “SABAH” qruplarına daxil olan 213 nəfər tələbəsi ilə yanaşı, Azərbaycan Texniki Universiteti və Memarlıq və İnşaat Universitetinin hər birindən 30 tələbə olmaqla, ümumilikdə 273 tələbə iştirak edib. İmtahan British Council tərəfindən keçirilib, eyni zamanda, prosesi BDU nəzdində yaradılan “SABAH” mərkəzinin nümayəndələri də izləyiblər. İmtahan nəticələrinə görə tələbələr aidiyyatı qruplara bölünəcəklər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 17 sentyabr 2014-cü il.

Rəşadət, şərəf və igidlik bayramı

26/06/2022

“Gənc istedadlar” liseyinin 7 şagirdi Lütfi Zadə adına məntiq olimpiadasında qalib olub

24/06/2022