“SABAH-ın könüllüsü” Bakı 2015 Avropa oyunlarına həsr olunmuş müsabiqə keçirib

30/04/2015

BDU-da “SABAH-ın könüllüsü” proqramı çərçivəsində SABAH qrupları superviserlərinin (SABAH-ın könüllüsü komandalarının liderləri) görüşü keçirilib. Görüşdə Bakı 2015 Avropa oyunlarına dəstək məqsədilə keçirilən tədbirlər barədə müzakirələr və fikir mübadiləsi aparılıb. SABAH-ın könüllüsü həftəsi çərçivəsində Bakı 2015 Avropa oyunlarına dəstək məqsədilə öncədən elan olunmuş videoçarx müsabiqəsinin qalibi müəyyən olunub. Müsabiqəyə təqdim olunmuş 12 videoçarxdan 5-i facebook səsverməsi ilə finala keçib. Tədbirdə isə universitetlərin səsverməsi ilə 5 videoçarxdan 1-i qalib seçilib. Superviser Ramal  Vəliyevin hazırladığı videoçarx müsabiqənin qalibi olub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi 30 aprel 2015-ci il.

BDU-da “Qaregin Njde – faşizmin və terrorizmin qəhrəmanlaşdırılması” mövzusunda tədbir keçirilib

21/10/2019

Sumqayıt Dövlət Universitetində BDU-nun 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib