Səfir Paskal Munyen BDU-da olub

22/11/2013

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Fransanın Azərbaycandakı fövqəladə və səlahiyyətli səfiri Paskal Munyen ilə görüş olub. Qonağı qəbul edən rektor, akademik Abel Məhərrəmov ona BDU haqqında məlumat verib və əsasən universitetin beynəlxalq əlaqələrindən, Fransa universitetləri ilə əməkdaşlıqdan bəhs edib.

Öz növbəsində səfir Paskal Munyen əməkdaşlığın genişləndirilməsində maraqlı olduğunu diqqətə çatdırıb və tələbə-müəllim mübadiləsini vacib sayıb.

Sonra səfir “Şərq Tərəfdaşlığı” proqramı ilə bağlı təqdimat edib. Təqdimatda universitetin Elm və innovasiyalar üzrə prorektoru, professor Aydın Kazımzadə, müəllim və tələbələr iştirak ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 22 noyabr 2013-cü il.

Görkəmli alim, yazıçı və pedaqoq Mir Cəlal Paşayevin anadan olmasından 116 il ötür

26/04/2024

XİN-in mətbuat katibi Ayxan Hacızadə BDU-nun Jurnalistika fakültəsində qonaq olub

26/04/2024