Səfir Paskal Munyen BDU-da olub

22/11/2013

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Fransanın Azərbaycandakı fövqəladə və səlahiyyətli səfiri Paskal Munyen ilə görüş olub. Qonağı qəbul edən rektor, akademik Abel Məhərrəmov ona BDU haqqında məlumat verib və əsasən universitetin beynəlxalq əlaqələrindən, Fransa universitetləri ilə əməkdaşlıqdan bəhs edib.

Öz növbəsində səfir Paskal Munyen əməkdaşlığın genişləndirilməsində maraqlı olduğunu diqqətə çatdırıb və tələbə-müəllim mübadiləsini vacib sayıb.

Sonra səfir “Şərq Tərəfdaşlığı” proqramı ilə bağlı təqdimat edib. Təqdimatda universitetin Elm və innovasiyalar üzrə prorektoru, professor Aydın Kazımzadə, müəllim və tələbələr iştirak ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 22 noyabr 2013-cü il.

Azərbaycan Respublikasının Prezidenti İlham Əliyev və birinci xanım Mehriban Əliyeva işğaldan azad edilmiş Ağdam şəhərində olublar

24/11/2020

Bakı Dövlət Universitetinin işçi heyətinə smart təhsil kartı təqdim edilib

24/11/2020