“İslam əxlaqı və gender münasibətləri”

10/10/2016

Malaziyada Birinci Dünya Müsəlman Qadınlar zirvəsi və sərgisi keçirilib. Dünya İslam Forumu, Malaziya Beynəlxalq İslam Universiteti, Malaziya Xarici İşlər və Ailə Nazirlikləri, Malayziya İslami İnkişaf Şöbəsi və Türkiyə Mərkəzli Qadın QHT təşkilat komitəsinin təşkilatçılığı ilə həyata keçirilən tədbirdə sülhün inşası və sosial fəaliyyətlərdə qadının və  onun fəaliyyətinin gücləndirilməsi barədə  fikirlər söylənilib. Zirvədə qadının bütün sektorlarda və sahələrdə fəaliyyətinin gücləndirilməsinə dair fikir və təkliflərin hərəkətə keçməsi vurğulanıb.

Zirvədə Bakı Dövlət Universitetini Psixologiya kafedrasının dosenti Kəmalə Qəhrəmanova təmsil edib. O, “İslam əxlaqı və gender münasibətləri” mövzusunda məruzə ilə çıxış edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi,  10 oktyabr 2016-cı il.

BDU tələbələri YARAT Müasir İncəsənət Mərkəzində

23/02/2024

BDU-nun startap fəaliyyəti ilə məşğul olan tələbələri üçün unikal imkan!

23/02/2024

BDU-da “Xocalı soyqırımı – unudulmaz faciə” adlı foto və kitab sərgisi açılıb