Sosial elmlər və psixologiya fakültəsində “Təhsil və cəmiyyət” mövzusunda V Respublika elmi-praktik konfransı keçirilir

08/05/2013

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin Sosial  elmlər və psixologiya fakültəsində ümummilli lider Heydər Əliyevin 90 illik yubileyinə həsr olunmuş “Təhsil və cəmiyyət” mövzusunda V Respublika elmi-praktik konfransı öz işinə başlayıb. Konfransın plenar iclasını giriş sözü ilə açan rektor, akademik Abel Məhərrəmov konfransın əhəmiyyətindən və ulu öndərin Azərbaycan təhsilinə verdiyi töhfədən bəhs edib.

Daha sonra elm və innovasiyalar üzrə prorektor, prof.Aydın Kazımzadə, Qafqaz Universitetinin Pedaqogika tarixi və nəzəriyyəsi kafedrasının müdiri prof.Əjdər Ağayev və sosial elmlər və psixologiya fakültəsinin dekanı Hikmət Əlizadə məruzələrlə çıxış ediblər.

Qeyd edək ki, konfrans  öz işini dörd bölmədə davam etdirir, ümumən 80  məruzə dinləniləcək.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 08 may 2013-cü il.

BDU-nun Jurnalistika fakültəsində Rafiq Həşimov ilə görüş keçirilib

09/04/2021

BDU-nun Fizika fakültəsində növbəti elmi seminar

09/04/2021