İsveçrəli səfir BDU-nun Tarix fakültəsində olub

20/11/2017

İsveçrə Konfederasiyasının Azərbaycandakı fövqəladə və səlahiyyətli səfiri Filip Ştalder Bakı Dövlət Universitetinin Tarix fakültəsində olub. Dekan, dosent Azad Rzayev qonağa BDU-nun beynəlxalq əlaqələri, o cümlədən fakültənin tarixi və bu günü barədə ətraflı məlumat verib. Dekan Tarix fakültəsinin tələbələri ilə isveçrəli slavyanşünas Lorenzo Amberqin noyabrın sonunda keçiriləcək görüşü barədə də danışıb. Səfir, öz növbəsində, Tarix fakültəsində olmağından məmnunluğunu ifadə edib, elm-təhsil sahəsində əlaqələrin inkişafının əhəmiyyətindən bəhs edib. Sonda qonaq Tarix fakültəsinin auditoriyalarında olub, tələbələrlə görüşüb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 20 noyabr 2017-ci il

BDU-da nanokompozitlərin ağız boşluğu xəstəliklərinin müalicəsində istifadə perspektivləri araşdırılır

25/06/2024

Görkəmli alim Şirməmməd Hüseynovun anım günüdür