Tbilisi Dövlət Universitetinin İctimaiyyətlə Əlaqələr Departamentinin rəhbəri ilə görüş

31/01/2017

Tbilisi Dövlət Universitetinin İctimaiyyətlə Əlaqələr Departamentinin rəhbəri Nana Mamaguşvili Bakı Dövlət Universitetində olub. Görüşdə Xarici tələbələrlə iş üzrə dekan Gülheyran Rəhimova, Radioteleviziya jurnalistikası kafedrasının müdiri Aynur Kərimova, Mətbuat və informasiya şöbəsinin rəhbəri Pərvanə İbrahimova, o cümlədən adıçəkilən qurumların əməkdaşları Fatima Dursunova və  Mehriban Ələkbərova iştirak ediblər. Tərəflər ictimaiyyətlə əlaqələrin qurulmasındakı təcrübələrini bölüşüb, qarşılıqlı maraq doğuran məsələləri müzakirə ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 31 yanvar 2017-ci il.

Ramazan və biz

Ramazan Bayramınız mübarək!
24/05/2020

Prezident İlham Əliyev Ramazan bayramı münasibətilə Azərbaycan xalqını təbrik edib

Ramazan bayramı münasibətilə Azərbaycan xalqına təbrik
23/05/2020

BDU Elmi Şurasının onlayn iclası keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Elmi Şurasının onlayn iclası keçirilib.
23/05/2020