Tbilisi Dövlət Universitetinin İctimaiyyətlə Əlaqələr Departamentinin rəhbəri ilə görüş

31/01/2017

Tbilisi Dövlət Universitetinin İctimaiyyətlə Əlaqələr Departamentinin rəhbəri Nana Mamaguşvili Bakı Dövlət Universitetində olub. Görüşdə Xarici tələbələrlə iş üzrə dekan Gülheyran Rəhimova, Radioteleviziya jurnalistikası kafedrasının müdiri Aynur Kərimova, Mətbuat və informasiya şöbəsinin rəhbəri Pərvanə İbrahimova, o cümlədən adıçəkilən qurumların əməkdaşları Fatima Dursunova və  Mehriban Ələkbərova iştirak ediblər. Tərəflər ictimaiyyətlə əlaqələrin qurulmasındakı təcrübələrini bölüşüb, qarşılıqlı maraq doğuran məsələləri müzakirə ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 31 yanvar 2017-ci il.

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru xarici ölkə universitetlərinə müraciət ünvanlayıb

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru  xarici ölkə universitetlərinə müraciət ünvanlayıb

Biz də müsəlləh əsgərik!

BDU-nun 7 məzunu ikili diplom üzrə magistr adını qazanıb