TEMPUS layihəsi çərçivəsində FLEPP təlimlərinə start verilib

22/01/2015

Bakı Dövlət Universitetində TEMPUS layihəsi çərçivəsində FLEPP (Foreign Languages Education for Professional Purposes) təlimlərinə start verilib. Təlimi giriş sözü ilə Bakı Dövlət Universitetinin xarici tələbələrlə iş üzrə dekanı, TEMPUS-FLEPP layihəsinin  BDU üzrə koordinatoru Gülheyran Rəhimova açıb. 4 gün davam edəcək təlim yanvarın 24-ündə başa çatacaq. Təlimlərdə BDU-nun humanitar və təbiət fakültələri üzrə ingilis dili kafedralarının müəllimləri iştirak edir. Təlimçi Azərbaycan Dillər Universitetinin Təlimdə innovasiyalar kafedrasının baş müəllimi Nərgiz Əliyevadır.

Qeyd edək ki, layihəsi çərçivəsində BDU-da bir neçə gün öncə  təqdimat keçirilib. Təqdimatı giriş sözü ilə İngilis dili kafedrasının müdiri Bəylər Hacıyev  və  layihənin təlimçi-müəllimi Zəhra Əhmədova edib. Eyni zamanda layihənin digər təlimçi-müəllimləri Mənsurə Ağayeva və Mətanət Əliyevanın təqdimatları maraqla qarşılanıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 22 yanvar 2015-ci il.

BDU-nun “Gənc istedadlar” liseyində “Son zəng”

14/06/2019

BDU-da Qurtuluş Günü münasibətilə tədbir keçirilib

14/06/2019