Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi Nə? Harada? Nə zaman? Intellektual oyunu üzrə yarışma keçirib

25/12/2010

Tələbə Həmkar İttifaqı Komitəsi tələbələr arasında elmə, təhsilə marağın artırılması, onların dünyagörüşünün inkişaf etdirilməsi istiqamətində həyata keçirilən tədbirlər silsiləsinin ardı olaraq böyük bir tədbirə imza atıb. Beləki bu gün Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi 400-ə yaxın gəncin birləşdiyi 50 komandanın iştirakı ilə Nə? Harada? Nə zaman? Intellektual oyunu üzrə yarışma keçirib. Yarışı giriş sözü ilə açan Tələbə Həmkarlar İtifaqı komçitəsinin sədri Daşqın Qənbərov tədbirin əhəmiyyətindən və tələbələr arasında tədbirə qarşı olan maraqdan olan maraqdan danışaraq  iştirakçı komandalar arsında Bakı Dövlət Universitetinin tələbələri ilə yanaşı digər ali təhsil ocaqlarındanda tələbələrin iştirak etdiyini xüsusi ilə qeyd edib. Daha sonra yarışmaya start verilib. Üç turdan ibarət olan yarışmada gərgin mübarizədən sonra qaliblər müəyyənləşib. Beləki I yeri Bakı Dövlət Universitetinini təmsil edən “ Katana” komandası, II yeri “Peşəkar həvəskarlar” adlı Universitetin növbəti komandası, III yeri isə Slavyan Universitetini təmsil edən “TM 9” komandası qazanıblar. Sonda qalib komandalara Diplom və Kuboklar təqdim edilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi

BDU tələbələri sosial problemlərin həllində müasir texnologiyaların tətbiqi imkanları haqqında məlumatlandırılıblar

22/04/2024

BDU-nun magistrantı Çexiyanın Karlova Universitetinin doktoranturasına qəbul olub