Tokyo Boeki Ltd-nin nümayəndələri BDU-da

22/11/2011

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Yaponiya firması olan Tokyo Boeki Ltd-nin Kiyev nümayəndəliyinin icraçı direktoru Şpak Aleksey Anatolyeviçi və firmanın satış üzrə meneceri Tinkov Vitali Aleksandroviçi qəbul edib. Firmaları haqqında məlumat verən icraçı direktor onun  1947-ci ildə yarandığını və dünyanın bir çox ölkələrində nümayəndəliklərinin olduğunu deyib. Satış üzrə menecer Tinkov Vitali Aleksandroviç isə Tokyo Boeki Ltd firmasının avadanlıqlarını kimya, fizika, biologiya, geologiya fakültələrinə təklif edərək malların keyfiyyətindən və  istehsal etdikləri cihazlara olan maraqdan bəhs edib. Görüşdə Tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları  üzrə prorektor, professor İradə Əliyeva və Nanomaterialların kimyəvi fizikası kafedrasının müdiri Məhəmmədəli Ramazanov da iştirak edib. Qeyd edək ki, daha sonra qonaqlar Nanoaraşdırmalar laboratoriyasında seminar keçiriblər.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 22 noyabr 2011-ci il

BDU-da 12 noyabr – Konstitusiya Günü qeyd edilib

Bakı Dövlət Universitetində 12 noyabr- Konstitusiya Günü ilə bağlı tədbir keçirilib
12/11/2019

BDU-nun 100 illik yubileyi münasibətilə vətənpərvərlik ruhunda tədbir keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyi münasibətilə başlanan mədəni-kütləvi tədbirlər çərçivəsində universitetdə vətənpərvərlik ruhunda tədbir keçirilib
12/11/2019

BDU-da Bayraq Gününə həsr edilmiş tədbir keçirilib

Bakı Dövlət Universitetində (BDU) 9 noyabr - Dövlət Bayrağı Günü qeyd olunub.
08/11/2019