TransTech Capital şirkətinin nümayəndələri BDU-da

04/05/2015

TransTech Capital şirkətinin nümayəndələri BDU-da olub. Qonaqları elm və innovasiyalar üzrə prorektor, professor Aydın Kazımzadə, xarici tələbələrlə iş üzrə dekan Gülheyran Rəhimova, beynəlxalq proqramlar şöbəsinin müdiri Elmira İsmayılova, kimya fakültəsinin dekanı Əbdülsəid Əzizov, ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin dekanı Nazim Şəmilov, fizika fakültəsinin dekanı Məhəmmədəli Ramazanov ilə görüşüblər. Görüşdə maraq doğuran istiqamətlər müəyyənləşdirilib və gələcək əməkdaşlığın perspektivləri müzakirə olunub. Qeyd edək ki, 1983-cü ildə təsis edilən şirkət texnologiyada  risk kapitalı sahəsində liderdir. Şirkət əsasən, enerji, tullantı, avtomobil, kimyəvi və tibbi texnologiya sektorunda maraqlıdır və gənc  sahibkarlara planlarını reallaşdırmaq üçün dəstək göstərir.

Mətbuat və informasiya şöbəsi 04 may 2015-ci il.

BDU-da “Qaregin Njde – faşizmin və terrorizmin qəhrəmanlaşdırılması” mövzusunda tədbir keçirilib

21/10/2019

Sumqayıt Dövlət Universitetində BDU-nun 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib