Türkiyənin Fırat Universitetinin müəllimi BDU-nun SABAH qrupunda ustad dərsi keçib

29/11/2018

Türkiyənin Fırat Universiteti Çağdaş türk dilləri kafedrasının müəllimi, doktor Süleyman Kaan Yalçın BDU-nun Azərbaycan dili və ədəbiyyatı müəllimliyi ixtisasının SABAH qruplarının IV kursunda ustad dərsi aparıb. SABAH qruplarının müəllimi, Filologiya fakültəsinin əməkdaşı Anar Fərəcovun “Ümumi dilçilik” dərsində iştirak edən qonaq “Dilin fəlsəfəsi və sözlərin qavranılması” mövzusunda mühazirə oxuyub. Mühazirədə türkiyəli alim dillərin yaranması, sözlərin mənası və anlamı, bəşəri dəyərlərin milli dillərdə ifadə imkanları kimi məsələlərdən danışıb, tələbələrlə interaktiv müzakirələr aparıb. Sonda S.K.Yalçın tələbələri maraqlandıran sualları cavablandırıb, xatirə şəkilləri çəkdirib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 29 noyabr 2018-ci il.

BDU-nun magistr məzunları öz təəssüatlarını bölüşür: “Təhsil aldığımız müddətdə təhsilin əhəmiyyətini daha yaxşı dərk etdik”

2022/2023-cü tədris ili üçün BDU-ya əcnəbi vətəndaşların qəbulu davam edir

10/08/2022

Bakı Dövlət Universitetinin magistraturasının boş qalan yerlərinə qəbul aparılır