Türkiyənin Mərmərə Universitetinin dosenti BDU-nun SABAH qruplarının tələbələrinə ustad dərsi deyib

26/04/2024

Elm və Ali Təhsil üzrə Dövlət Agentliyi və SABAH qruplarının təşkilatçılığı ilə Türkiyənin Mərmərə Universitetinin dosenti Durmuş Ümmet Bakı Dövlət Universitetinin SABAH tələbələrinə “Həll yönümlü terapiya: qaydalar və metodlar” mövzusunda ustad dərsi keçib.

Tədbirdə  SABAH İcra Komitəsinin rəhbərliyi, digər ali təhsil müəssisələrinin nümayəndələri, professor-müəllim heyəti, tələbə və doktorantlar iştirak ediblər.

Məruzəçi tərəfindən qısamüddətli həllə yönəlmiş terapiyanın tarixi, fəlsəfəsi və əsas fərziyyələri, ilk seans quruluşu, pasient ilə terapevtik ittifaqın qurulması, "Vaka analizləri" təhlil edilib. Üstad dərsində pozitiv düşüncənin çoxaldılması, problemləri həll etməyin optimal yolları ilə bağlı fikir mübadiləsi aparılıb.

Ustad dərsi interaktiv şəkildə davam edib və tələbələri maraqlandıran suallar cavablandırılıb.

BDU-nun nəzdində “Gənc istedadlar” liseyinin məzunlarının hamısı tələbə adını qazanıb

06/09/2024

BDU-105: Peşəkar İT mütəxəssisləri hazırlayan Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi

BDU-da “Ümummilli Lider: Heydər Əliyev mühazirələri” layihəsinin ilk görüşü