Tətbiqi-riyaziyyat fakültəsinin məzunları ilə görüş

01/09/2014

Avqustun 30-da BDU-da tətbiqi-riyaziyyat fakültəsinin 1984-ci il məzunları ilə görüş keçirilib. Məzunları fakültənin dekan müavinləri və müəllimləri qəbul edib. Müəllimlər məzunları 30 ildən sonra Universitetdə görmələrinə şad olduqlarını bildirərək, onları təbrik ediblər.

Məzunların uğurları ilə fəxr etdiklərini bildirən müəllimlər onların tanınmış ziyalılar olduğunu vurğulayıblar. Belə ki, 1984-cü il tətbiqi-riyaziyyat fakültəsinin məzunlarından Sadıq Həşimov Fizika-riyaziyyat elmləri namizədi, dosentdir, elmi fəaliyyətinin BDU-da davam etdirir. Həmçinin məzunlardan Elçin Əliyev həmin fakültənin saathesabı müəllimi vəzifəsində çalışır. Məzun Məmmədov Sabir Nadir oğlu fizika elmləri namizədidir, əmək fəaliyyətini Əmlak məsələləri üzrə Dövlət Komitəsində davam etdirir. Müəllim Sabir Mirzəyev əksər məzunların Azərbaycan Respublikasının digər elm və təhsil müəssisələrində çalışdığını deyərək onları 30 illik yubiley münasibətilə təbrik edib, hər il keçirdikləri ənənəvi görüşdən məmnunluğunu bildirib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 1 sentyabr 2014-cü il.

Düşmənin başını yaran yumruğumuz bizim birliyimizdir!

23/10/2020

BDU-nun Füzuli, Cəbrayıl və Zəngilan rayonundan olan professor-müəllim kollektivi Prezidentə müraciət edib

“Tarix. Zaman. Düşüncələr” çoxcildliyinin III-IV cildləri çapdan çıxıb