Tyutor hazırlığının 5-ci mərhələsi başa çatıb

05/07/2013

Bakı Dövlət Universitetində tyutor hazırlığının 5-ci mərhələsi başa çatıb.

Universitetin İnformasiya Texnologiyaları Mərkəzi tərəfindən keçirilən dərslər 8 ay davam edib və sonda yekun imtahan verilib. Elm və innovasiyalar üzrə prorektor, professor Aydın Kazımzadə imtahan prosesini izləyib və uğurlar arzulayıb.

Universitetin 17 fakültəsindən, müxtəlif struktur və şöbələrdən, eyni zamanda Qida Sənayesi Kollecindən qatılan 31 nəfərin 29-u müvafiq sertifikatlarla təmin olunub.

Qeyd edək ki, tyutor hazırlığı üzrə ümumi bal 100-dür. Onun 70-i tədris prosesində, 30-u isə imtahan zamanı toplanılmalıdır.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 5 iyun 2013-cü il.

Düşmənin başını yaran yumruğumuz bizim birliyimizdir!

23/10/2020

BDU-nun Füzuli, Cəbrayıl və Zəngilan rayonundan olan professor-müəllim kollektivi Prezidentə müraciət edib

“Tarix. Zaman. Düşüncələr” çoxcildliyinin III-IV cildləri çapdan çıxıb