Vyetnam Milli Assambleyasının sədr müavini BDU-nun məzunu Uonq Çu Lu universitetdə olub

28/06/2013

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Vyetnam Milli Assambleyasının sədr müavini, BDU-nun Hüquq fakültəsinin məzunu Uonq Çu Lunun rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyətini qəbul edib. Qonaq səfərin məqsədi haqqında danışıb. O, bildirib ki, əsas məqsəd Azərbaycanda ədliyyə və məhkəmə-hüquq sistemi ilə tanış olmaq, eləcə də bu sahədə fikir və təcrübə mübadiləsi aparmaqdır. Görüşdə həmçinin qarşılıqlı maraq doğuran məsələlər də müzakirə olunub.

Sonda Uonq Çu Lu məzunu olduğu universitetdə yenidən olmaqdan məmnunluğunu bildirib.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 28  iyun 2013-cü il.

BDU-da nanokompozitlərin ağız boşluğu xəstəliklərinin müalicəsində istifadə perspektivləri araşdırılır

25/06/2024

Görkəmli alim Şirməmməd Hüseynovun anım günüdür

24/06/2024