Vyetnam Milli Assambleyasının sədr müavini BDU-nun məzunu Uonq Çu Lu universitetdə olub

28/06/2013

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Vyetnam Milli Assambleyasının sədr müavini, BDU-nun Hüquq fakültəsinin məzunu Uonq Çu Lunun rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyətini qəbul edib. Qonaq səfərin məqsədi haqqında danışıb. O, bildirib ki, əsas məqsəd Azərbaycanda ədliyyə və məhkəmə-hüquq sistemi ilə tanış olmaq, eləcə də bu sahədə fikir və təcrübə mübadiləsi aparmaqdır. Görüşdə həmçinin qarşılıqlı maraq doğuran məsələlər də müzakirə olunub.

Sonda Uonq Çu Lu məzunu olduğu universitetdə yenidən olmaqdan məmnunluğunu bildirib.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 28  iyun 2013-cü il.

Düşmənin başını yaran yumruğumuz bizim birliyimizdir!

23/10/2020

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru xarici ölkə universitetlərinə müraciət ünvanlayıb

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru  xarici ölkə universitetlərinə müraciət ünvanlayıb
22/10/2020