Yaponiya səfiri BDU-da

08/06/2012

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Yaponiyanın ölkəmizdəki səfiri Şusuke Vatanabe ilə görüşüb. Görüşdə BDU ilə Yaponiya universitetlərinin əməkdaşlığından, tələbə-müəllim mübadiləsindən və yapon dilinin tədrisi məsələlərindən danışılıb. Eyni zamanda Azərbaycan-Yaponiya parlamentlərarası dostluq qrupunun fəaliyyətindən də bəhs edilib. Dostluq qrupunun sədri Abel Məhərrəmov əməkdaşlıqdan məmnun olduğunu bildirib.

Səfir Şusuke Vatanabe  universitetdə yapon dilinin tədrisindən razı qaldığını və bu günlərdə həmin fənni tədris edən müəllimlərin mükafatladırılacaqlarını bildirib.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 08 iyun 2012-ci il

Elan

24/05/2019

“100 yaşlı Tarix fakültəsinin məzunları” layihəsinin qonağı Azərbaycan Respublikası Prezidenti Katibliyin rəisi - Prezidentin köməkçisi professor Dilarə xanım Seyidzadə olub