Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Yüksək Avstriya Universitetinin professoru BDU-da mühazirə oxuyub

05/12/2018

Bakı Dövlət Universitetində Yüksək Avstriya Universiteti tətbiqi elmlər, tətbiqi səhiyyə, sosial elmlər məktəbinin sosial iş üzrə magistr proqramının rəhbəri professor Kristian Starkın tələbələrlə görüşü olub.

Professor Kristian Stark Bakı Dövlət Universitetində Sosial elmlər və psixologiya fakültəsinin Sosial İş ixtisasında oxuyan tələbələrinə ustad dərsi keçib. O, sosial işin Avstriya təcrübəsindən bəhs edib, sosial iş texnologiyaları ilə bağlı tələbələrin suallarını cavablandırıb. “Sosial iş” kafedrasının dəvətilə baş tutan görüşdə professor təmsil etdiyi ali məktəbdə sosial iş təhsilinin özəllikləri, sosial işlə bağlı dünya təcrübəsi barədə ətraflı məlumat verib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 05 dekabr 2018-ci il.

BDU-da Tvinninq layihəsinin rəhbərləri ilə görüş keçirilib

BDU-nun rektoru vəzifəsini icra edən, təhsil nazirinin müavini Firudin Qurbanov “Azərbaycanda ali təhsilin gücləndirilməsinə dəstək” Tvinninq layihəsinin rəhbərləri olan Fransa, Litva və Latviyadan olan ekspertlərlə görüşüb
21/02/2019

Türkiyə-Azərbaycan parlamentlərarası dostluq qrupunun nümayəndələri ilə BDU-da görüş keçirilib