Yüksək Avstriya Universitetinin professoru BDU-da mühazirə oxuyub

05/12/2018

Bakı Dövlət Universitetində Yüksək Avstriya Universiteti tətbiqi elmlər, tətbiqi səhiyyə, sosial elmlər məktəbinin sosial iş üzrə magistr proqramının rəhbəri professor Kristian Starkın tələbələrlə görüşü olub.

Professor Kristian Stark Bakı Dövlət Universitetində Sosial elmlər və psixologiya fakültəsinin Sosial İş ixtisasında oxuyan tələbələrinə ustad dərsi keçib. O, sosial işin Avstriya təcrübəsindən bəhs edib, sosial iş texnologiyaları ilə bağlı tələbələrin suallarını cavablandırıb. “Sosial iş” kafedrasının dəvətilə baş tutan görüşdə professor təmsil etdiyi ali məktəbdə sosial iş təhsilinin özəllikləri, sosial işlə bağlı dünya təcrübəsi barədə ətraflı məlumat verib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 05 dekabr 2018-ci il.

Bakı Dövlət Universitetinin Himayəçilər Şurasının ilk iclası keçirilib

18/05/2019

BDU-nun “Gənc istedadlar” liseyində “Heydər Əliyev irsi elmimizin qarantıdır” mövzusunda II Respublika şagird konfransı keçirilib

Ümummilli Lider Heydər Əliyevin tarixi xidmətlərindən, elm və təhsilin inkişafı istiqamətində gördüyü işlərdən danışan A.Kazımzadə bu siyasətin Prezident İlham Əliyev tərəfindən uğurla davam etdirildiyini bildirib