Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin növbəti uğurlu layihəsi
BDU THIK  “Kiçik Qəlbin Mübarizəsi” adlı xeyriyyə marafonu çərçivəsində tanınmış estrada müğənnisi Röya Ayxanın ifasında eyni adlı konsert tədbiri təşkil edib.
31/05/2011
BDU-da kadr dəyişikliyi
Respublikada aparılan kadr islahatları ilə əlaqədar Bakı Dövlət Universitetində bəzi prorektorlar dəyişdirilmişdir. 7 prorektordan 4-nün əvəzinə yeni kadrlar təyin edilmişdir.
BDU-nun 8 fakültəsinə dekanlar təyin edilmişdir
BDU-da də boş olan dekan vəzifələrini tutmaq üçün elan edilmiş müsabiqə bəzi fakültələrdə başa çatıb.
Prorektor Sani Hacıyev tələbələrlə görüş keçirib
Bu gün  prorektor prof. Sani Hacıyev Tələbə təşkilatlarının idarə heyətləri ilə görüş keçirib.
BDU-da Respublika Günü!
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində 28 may - Respublika Gününə həsr olunmuş tədbir keçirilib.
26/05/2011
Universitet nümayəndəsinin Oulu Universitetinə (Finlyandiya) səfəri
24 may 2011-ci il tarixində BDU-nun nümayəndə qrupu Avropa Birliyinin 7 Çərçivə Proqramında NAPEP adlı layihədə iştirak edərək Finlyandiyanın Oulu Universitetində keçirilən görüşdə iştirak edib.
24/05/2011
Rus Mərkəzinin təşkilatçılığı ilə seminar
24 may 2011-ci il, saat 12:00-da BDU Rus Mərkəzinin təşkilatçılığı ilə filologiya fakültəsinin 304-cü auditoriyasıda Moskva şəhəri A.S.Puşkin adına Dövlət Rus dili İnstitutunun nümayəndələrinin iştirakı ilə seminar keçiriləcək.
23/05/2011
«Türk dünyası: dünəni və bu günü» adlı konfrans başlayıb
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində «Türk dünyası: dünəni və bu günü» adlı iki gün davam edəcək beynəlxalq konfrans öz işinə başlayıb.
23/05/2011
Fizika fakültəsində magistrantların və gənc tədqiqatçıların Respublika elmi konfransı başlayıb
BDU-da AR-in dövlət müstəqilliyinin bərpasının 20-ci ildönümünə həsr olunmuş «Fizika və Astronomiya problemləri» mövzusunda magistrantların və gənc tədqiqatçıların Respublika elmi konfransı öz işinə başlayıb.
20/05/2011
Elan
01 iyun 2011-ci il tarixdə saat 1100-da “Azərbaycanda elmə tomson reyters agentliyi tərəfindən baxiş” mövzusunda tədbir keçiriləcəkdir.
19/05/2011
BDU-da Atatürkü anma, Gənclik və İdman Bayramı qeyd edilib
BDU-da Türkiyə Cümhuriyyətinin qurucusu Mustafa Kamal Atatürkü anma, Gənclik və İdman Bayramı qeyd edilib.
19/05/2011
BDU əməkdaşlarının indekslənən jurnallarda çap olunmuş məqalələrinə görə mükafatlandırılma
BDU əməkdaşlarının indeks-lənən jurnallarda çap olunmuş məqalələrinə görə mükafatlandırılması haqqında
18/05/2011
BDU ilə NETZSCH qrupu arasında yeni əməkdaşlıq müqaviləsi imzalanıb
BDU-da Almaniyanın NETZSCH qrupu və həmin qrupa daxil olan “Wesemann İnternetional” MMC  istehsal etdiyi cihazlarla tanışlıq məqsədilə seminar keçirilmişdir
18/05/2011
BDU-da Abay Mərkəzinin açılışı olub
Bu gün BDU-da qazax şairi, yazıçısı, ictimai xadimi, müasir qazax yazılı ədəbiyyatının banisi Abay Kunanbayev adına Mərkəzin rəsmi açılışı olub.
13/05/2011
Abel Məhərrəmov «Avrasiyanın fəxri» medalı ilə təltif edilib
BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov   Avrasiya məkanında təhsil və mədəniyyətin inkişafına verdiyi töhfələrinə görə «Avrasiyanın fəxri» medalı və müvafiq diplomla təltif edilib.
13/05/2011
BDU-da RİYAZİYYATÇILARIN KONFRANSI KEÇİRİLİR
BDU-nun Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsində «Riyaziyyatın tətbiqi problemləri» mövzusunda magistrant, doktorant və gənc tədqiqatçıların Respublika elmi konfransı öz işinə başlayıb
12/05/2011
Almaniya Beynəlxalq Əməkdaşlıq Cəmiyyətinin rəhbəri BDU-nun Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində olub
Bu gün Almaniya Beynəlxalq Əməkdaşlıq Cəmiyyətinin Biomüxtəlifliyin Davamlı idarə olunması heyətinin rəhbəri doktor Kristian Gönner Bakı Dövlət Universitetinin Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində olub.
12/05/2011
BDU-da «Dövlət və hüquq quruculuğunun aktual problemləri» mövzusunda XI Respublika Elmi-Praktik Konfransı başlayıb
Bu gün BDU-da Hüquq fakültəsinin  “Dövlət və hüquq quruculuğunun aktual problemləri” mövzusunda  XI Respublika elmi-praktik konfransı öz işinə başlayıb
11/05/2011
THIK “Azərbaycan gəncliyi 2011-2015-ci illərdə” Dövlət Proqramı layihəsi ilə bağlı universitet tələbələrindən gələn təklifləri müzakirə edib
Bu gün  BDU-nun THIK-i prezident İlham Əliyevin göstərişinə uyğun olaraq hazırlanmaqda olan “Azərbaycan gəncliyi 2011-2015-ci illərdə” Dövlət Proqramı layihəsini müzakirə edib.
11/05/2011
BDU-da ümummilli lider Heydər Əliyevin doğum günü münasibəti ilə Gül bayramı keçirilib
Bu gün BDU-da ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 88-ci ildönümünə həsr olunmuş Gül bayramı keçirilib.
10/05/2011