BDU-da akademik Zərifə Əliyevanın 90 illiyinə həsr olunmuş III Beynəlxalq Elmi Konfrans keçirilib
BDU-da görkəmli oftalmoloq  alim, akademik Zərifə Əliyevanın 90 illiyinə həsr olunmuş Gənc Alimlərin və Tədqiqatçıların “Müasir Biologiyanın İnnovasiya Problemləri” adlı III Beynəlxalq Elmi Konfrans keçirilib.
07/05/2013
Jurnalistika fakültəsində elmi-praktik konfrans keçirilib
BDU-nun Jurnalistika fakültəsində ümummilli lider Heydər Əliyevin 90 illik yubileyinə həsr olunmuş «Yeni medianın humanitar aspektləri» mövzusunda elmi-praktik konfrans keçirilib.
07/05/2013
Tarix Fakültəsində gənc magistrantların və tədqiqatçıların III Respublika elmi-praktiki konfransı keçirilir
BDU-nun tarix fakültəsində ümummilli lider Heydər Əliyevin 90 illik yubileyi münasibəti ilə Gənc magistrantların və tədqiqatçıların III Respublika elmi-praktiki ikigünlük konfrans öz işinə başlayıb.
07/05/2013
BDU-nun magistrantı “Mən fəxr edirəm ki, mən azərbaycanlıyam” adlı məqalə müsabiqəsində II yerin qalibi olub
BDU-nun magistrantı Ayşən Sadıqlı “Mən fəxr edirəm ki, mən azərbaycanlıyam” adlı məqalə müsabiqəsində II yerin qalibi olub.
07/05/2013
Ekologiya fakeltəsində Heydər Əliyevin 90 illiyinə həsr olunmuş Respublika Elmi Konfrans keçirilib
BDU-da ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 90 illik yubileyinə  həsr olunmuş “XXI əsrdə ekologiya və torpaqşunaslIq elmlərinin aktual problemləri ” mövzusunda Respublika Elmi Konfrans keçirilib.
07/05/2013
Hüquq fakültəsində elmi konfrans keçirilib
BDU-nun Hüquq fakültəsində mərhum prezident  Heydər Əliyevin anadan olmasının 90 illiyinə həsr olunmuş “Dövlət və hüquq quruculuğunun aktual problemləri” mövzusunda Respublika elmi-praktik konfrans keçirilib.
Orta Doğu Texniki Universitetinin professoru BDU-da seminar keçirib
Türkiyə Respublikasının Orta Doğu Texniki Universitetinin Kimya fakültəsinin  professoru Cihangir Tanyeli  Bakı Dövlət Universitetində olub.
06/05/2013
“Elmi kitabxana və Heydər Əliyev irsi”
Ulu öndər Heydər Əliyevin 90 illik yubileyi münasibətilə universitetin Elmi Kitabxanası “Elmi kitabxana və Heydər Əliyev irsi” mövzusunda sərgi təşkil edib.
06/05/2013
Hüquq fakültəsi çempion oldu
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin idman meydançasında ümummilli lider Heydər Əliyevin   90 illlik həsr olunmuş idman yarışlarının qaliblərinin təntənəli mükafatlandırılması mərasimi keçirilib.
04/05/2013
BDU-da Heydər Əliyevin 90 illik yubileyinə həsr olunmuş tədbir keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində ümummilli lider Heydər Əliyevin 90 illik yubileyinə həsr olunmuş tədbir keçirilib.
03/05/2013
“Mən azərbaycanlıyam” müsabiqə qaliblərinin mükafatlandırma mərasimi keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Ana Vətən Partiyasının ümummilli lider Heydər Əliyevin 90 illik yubileyi münasibətilə ali məktəb tələbələri arasında “Mən azərbaycanlıyam” mövzusunda elan etdiyi inşa müsabiqəsi qaliblərinin mükafatlandırma mərasimi keçirilib.
03/05/2013
Akademik Abel Məhərrəmov Beynəlxalq Nobel İnformasiya Mərkəzinin prezidentini qəbul edib
Bakı Dövlət Universitetinin   rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Beynəlxalq İnformasiya Nobel Mərkəzi (BİNM), Rusiya Təbii Elmlər Akademiyasının akademiki, texnika elmləri doktoru, professor Vyaçeslav Tyutyunniki qəbul edib
03/05/2013
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsinin BDU-nun Elmi kitabxanası ilə birgə təşkil etdiyi, Ulu Öndər Heydər Əliyevin 90 illik yubileyinə həsr olunmuş “Heydər Əliyev irsində kitab və kitabxana məsələləri” mövzusunda Respublika Elmi Konfransı keçirilib.
02/05/2013
Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin online radiosu yaradılıb
BDU THİK yeni layihəyə başlayıb.
01/05/2013
“Heydər Əliyev və kitabxana quruculuğu” Respublika konfransı keçirilmişdir
Kitabxanaçıliq-informasiya fakültəsində  “Heydər Əliyev və kitabxana quruculuğu” adlı magisistrant və doktorantların Respublika elmi konfrans keçirilmişdir.
30/04/2013
BDU-da “Elm haqqında Azərbaycan Respublikasının qanun layihəsi” müzakirə edilib
BDU-da “Elm haqqında Azərbaycan Respublikasının qanun layihəsi” müzakirə edilib.
30/04/2013
“Heydər Əliyev – 90” adlı elmi-praktiki konfrans keçirilmişdir
Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsində “Heydər Əliyev – 90” adlı elmi-praktiki konfrans keçirilmişdir.
29/04/2013
BDU-da Respublika şagird konfransı keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində (BDU) ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 90 illik yubileyinə həsr olunmuş «Heydər Əliyev irsi elmimizin qarantıdır» mövzusunda Respublika şagird konfransı keçirilib.
26/04/2013
BDU-da ulu öndər Heydər Əliyevin 90 illik yubileyi münasibətilə tədbir keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində ulu öndər Heydər Əliyevin 90 illik yubileyi münasibətilə “Aşıq Şəmşir” Mədəniyyət Ocağı İctimai Birliyi ilə Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsinin birgə təşkil etdiyi “Zərli tac kamallı başa yaraşır” adlı ədəbi-bədii tədbir keçirilib.
25/04/2013
Riqa Texniki Universitetinin nümayəndə heyəti BDU-da olub
Bu gün Riqa Texniki Universitetinin rektoru, professor Leonid Ribiskisin başçılıq etdiyi nümayəndə heyəti BDU-da olub.
24/04/2013