BDU-da Xocalı faciəsinin qurbanları anılıb
BDU-da Xocalı faciəsinin 21-ci ildönümünə həsr olunmuş tədbir keçirilib
25/02/2013
“Əsrin faciəsi - Xocalı Soyqırımı”
BDU THİK kollektivi Xocalı Soqırımının 21-ci ildönümünə həsr olunmuş anım tədbiri keçirib.
25/02/2013
“Xarici ölkələrin jurnalistikası tarixi” dərsliyinin təqdimatı olunub
BDU jurnalistika fakültəsinin kafedra müdiri, professor Həmid Vəliyevin “Xarici ölkələrin jurnalistikası tarixi” kitabının təqdimatı olub.
25/02/2013
BDU tələbəsi Türkiyədə konfransda iştirak edib
YAP tələbə üzvü Türkiyənin Yozqat şəhərində bir sıra görüşlər keçiriblər.
22/02/2013
«GƏNC İSTEDADLAR» LİSEYİ ŞAGİRDLƏRİNİN BÖYÜK UĞURU
Bakı və sumqayıt məktəbliləri arasında «Sabahın alimləri» II Respublika müsabiqəsi keçirilmişdir.
12/02/2013
“Bioekologiya” kafedrasının əməkdaşları almanlarla çöl təcrübəsində olublar
4-8 fevral 2013-cü il tarixində Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin, “Bioekologiya” kafedrası və Almaniya-Azərbaycan Əməkdaşlıq Birliyinin birgə təşkil etdiyi “Qışlayan su-bataqlıq quşlarının təyin edilməsi və monitorinqi” mövzusunda təlimin II-ci hissəsi keçirilib.
08/02/2013
BDU və Neapol Şərqşünaslıq Universiteti memorandum imzalayıblar
Abel Məhərrəmov Neapol Şərqşünaslıq Universitetinin prorektoru Cuseppe Çataldini və həmin universitetin professoru Mişel Bernardinini qəbul edib.
07/02/2013
Vüqar Zifəroğlunun “Media imperiyası” adlı kitabı nəşr olunub
BDU-nun beynəlxalq jurnalistika kafedrasının dosenti Vüqar Zifəroğlunun “Media imperiyası” adlı kitabı vəsaiti nəşr olunub
04/02/2013
BDU-da yapon dilinin tədris olunması səviyyəsinə heyran qaldım
2012-ci ilin 22-23 noyabr tarixlərində Azərbaycanın paytaxtı Bakıda Siyasi Partiyaların Beynəlxalq Asiya Simpoziumu keçirilmişdir
31/01/2013
“İnana bilmirəm…”
Akademik Fuad Qasımzadənin həyat və yaradıcılığına həsr olunmuş “İnana bilmirəm…” kitabı çapdan çıxıb.
29/01/2013
İlham Mazanlının “Jurnalistika və müasir dövrün qlobal problemləri” adlı kitabı nəşr edilib
BDU-nun  “Beynəlxalq jurnalistika” kafedrasının müəllimininn  “Jurnalistika və müasir dövrün qlobal problemləri” adlı dərs vəsaiti nəşr olunub.
28/01/2013
BDU əməkdaşları Almaniyada olublar
20-27-yanvar 2013-cü il tarixləri arasında Almaniyanın “Jade Hochschule” universitetində  Bakı Dövlət Universitetinin udmuş olduğu “Bakalvr və magistr pillələri üçün turizmin davamlı idarə edilməsinin yeni modullarının inkişafı” beynəlxalq proqramın hazırlanması” adlı (QRANT №530561 – TEMPUS – 2012-1-DE-TEMPUS-JPCR) layihə çərçivəsində məsləhətləşmə və tanışlıq xarakteri daşıyan ilkin görüş keçirilib.
27/01/2013
Rektor qış imtahan sessiyasının gedişini izləyib
Abel Məhərrəmov Sosial elmlər və psixologiya, Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyət, Kitabxanaçılıq və informasiya və Şərqşünaslıq fakültələrinin imtahan verən tələbələri ilə görüşüblər.
25/01/2013
Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi yenə birinci oldu
“Ən yaxşı ilk həmkarlar ittifaqı komitəsi” adlı müsabiqənin nəticələrini elan edilib.
24/01/2013
BDU-da Britaniya Şurası tərəfindən ali təhsil müəssisələrinin beynəlxalq əlaqələr mütəxəssisləri üçün kurslar keçirilir
BDU-da Azərbaycanın ali təhsil müəssisələrinin beynəlxalq əlaqələr sahəsində çalışan mütəxəssisləri üçün ikinci təlim kursları start götürüb.
23/01/2013
Professor İsmət Nəcəfovun 80 yaşı tamam olub
BDU-nun fizika fakültəsinin Nəzəri fizika kafedrasının professoru İsmət Nəcəfovun 80 yaşı tamam olub.
23/01/2013
Sevinc Əliyevanın “Müasir Azərbaycan ədəbi dilinin mətbuat üslubu” adlı kitabı nəşr olunub
Jurnalistika fakültəsinin elmi işlər üzrə dekan müavini, filologiya elmləri üzrə fəlsəfə doktoru Sevinc Əliyevanın “Müasir Azərbaycan ədəbi dilinin mətbuat üslubu” adlı dərs vəsaiti nəşr olunub.
21/01/2013
“Qloballaşma dövründə medianın aktual problemləri” II beynəlxalq elmi-nəzəri konfransın materialları dərc edilib
“Qloballaşma dövründə medianın aktual problemləri”  II beynəlxalq elmi-nəzəri konfransın materialları dərc edilib.
21/01/2013
20 Yanvar şəhidlərinin anım mərasimi keçirilib
BDU-da 20 Yanvar şəhidlərinin anım mərasimi keçirilib.
18/01/2013
"Gənc İstedadlar" liseyində 20 yanvar faciəsi qurbanlarının xatirəsi anılıb
"Gənc İstedadlar" liseyində 20 yanvar faciəsini əks etdirən sərgi və faciə qurbanlarının anım mərasimi keçirilib.
18/01/2013