Azərbaycan-Koreya məlumat mərkəzinin yenilənmə prosesinə start verildi
Bu gün Koreya Milli İnformasiya İnformasiya Cəmiyyətinin nümayəndələri Bakı Dövlət Universitetində olublar.
21/05/2012
BDU-nun Beynəlxalq əlaqələr üzrə prorektoru Şəlalə Məmmədova “Birinci Beynəlxalq Təhsil Simzpoziumu”nda iştirak edib
BDU-nun Beynəlxalq əlaqələr üzrə prorektoru  və pedaqogika kafedrasının müəllimi “Birinci Beynəlxalq Təhsil Simzpoziumu”nda  iştirak ediblər.
21/05/2012
BDU THİK tələbə yaradıcılığını inkişafına yönələn növbəti tədbirini keçirdi.
BDU THIK filologiya fakültəsi ilə birlikdə “28 may – Respubilka günü” münasibəti ilə bədii yardıcilliq müsabiqəsinin yekun mükafatlandırma mərasimini keçirib.
BDU-da Atatürkü anma, Gənclik və İdman Bayramı qeyd edilib
BDU-da Türkiyə Cümhuriyyətinin qurucusu Mustafa Kamal Atatürkü anma, Gənclik və İdman Bayramı qeyd edilib.
18/05/2012
«Kitabxana-informasiya və nəşriyyat fəaliyyətinin müasir problemləri» mövzunda respublika elmi konfransı keçirilib
BDU-da kitabxanasünaslıq və informasiya fakültəsinin yaranmasının 65 illiyinə həsr olunmuş «Kitabxana-informasiya və nəşriyyat fəaliyyətinin müasir problemləri» mövzunda gənc tədqiqatçıların respublika elmi konfransı keçirilib.
Müseyib Müseyibovun 85 illik yubileyi qeyd edilib
BDU-da görkəmli coğrafiyaşünas  alim, əməkdar elm xadimi Müseyib Müseyibovun 85 illik yubileyi münasibətilə beynəlxalq elmi-praktik konfrans keçirilib.
17/05/2012
Almaniyanın Beynəlxalq miqrasiya və inkişaf Mərkəzinin proqram koordinatoru və Almaniyanın Azərbaycanda fəaliyyət göstərən Beynəlxalq Əməkdaşlıq Cəmiyyətinin rəhbəri BDU-da olublar
Almaniyanın Beynəlxalq miqrasiya və inkişaf Mərkəzinin proqram koordinatoru Elizabeth Richter M.A. və Almaniyanın Azərbaycanda fəaliyyət göstərən Beynəlxalq Əməkdaşlıq Cəmiyyətinin (GİZ) “Cənubi Qafqazda Biomüxtəlifliyin Davamlı İdarəolunması Proqramı” (BDİP)-nın rəhbəri Dr.Kristian Gönner Bakı Dövlət Universitetində olmuşdurlar.
Beynəlxalq Davamlı Dünya Olimpiadasının qalibləri
Beynəlxalq Davamlı Dünya (Enerji, Mühəndislik və Ətraf Mühit) Olimpiadasının qalibləri.
16/05/2012
Rektorun IV kurs tələbələri ilə görüşü davam edir
Akademik Abel Məhərrəmov dövlət imtahanı ilə bağlı bu dəfə Ekologiya və torpaqşünaslıq və Hüquq fakültələrinin tələbələri ilə görüşüb.
16/05/2012
BDU-nun Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi “Təbiət və səmərəli texnologiyalar” mövzusunda elmi-maarifləndirici tədbir keçirib
BDU-nun Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi 2 hissəli elmi-maarifləndirici tədbir keçirilib.
15/05/2012
Elmi Şuranın növbəti iclası keçirilib
BDU-nun Böyük Elmi Şurasının genişləndirilmiş növbəti iclası keçirilib.
14/05/2012
Rektor jurnalistika, ilahiyyat, biologiya və mexanika-riyaziyyat fakültələrinin IV kurs tələbələri ilə görüşüb
BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmovun IV kurs tələbələri ilə görüşü davam edir.
14/05/2012
Abel Məhərrəmov Jurnalistika fakültəsinin dekan müavini Əli Hacıyevi Fəxri Fərmanla təltif edib
Jurnalistika fakültəsinin tədris işləri üzrə dekan müavini, Televiziya və radio jurnalistikası kafedrasının baş müəllimi Əli Hacıyevin 50 yaşı tamam olub.
Tarix fakültəsi çempion oldu
BDU-nun idman meydançasında ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 89-ci ildönümünə həsr olunmuş idman yarışlarının qaliblərinin təntənəli mükafatlandırılması mərasimi keçirilib.
13/05/2012
12 may 2012-ci il tarixində Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 89-cu ildönümü münasibəti ilə “Nə? Harada? Nə zaman?” intellektual oyunu üzrə açıq çempionat keçirib.
12/05/2012
Rektor tətbiqi-riyaziyyat və filologiya fakültələrinin IV kurs tələbələri ilə görüşüb
Rektor, akademik Abel Məhərrəmov tətbiqi-riyaziyyat və filologiya fakültələrinin IV kurs tələbələri ilə görüşüb.
BDU-da Beynəlxalq Əlaqələr üzrə mütəxəssislərin toplantısı keçirilib
Bakı Dövlət və Qafqaz Universitetlərinin təşəbbüsü ilə Qafqaz Universitetində Azərbaycanın qabaqcıl ali təhsil müəssisələrinin Beynəlxalq Əlaqələr üzrə heyətlərinin toplantısı keçirilib.
12/05/2012
Prof. f.e.d. M.Ə. Ramazanov Almaniyanın Carl Zeiss şirkətində rəsmi ezamiyyətdə olmuşdur
Fizika fakültəsinin dekanı Almaniyanın Carl Zeiss şirkətinin rəsmi dəvəti ilə şirkətin istehsal etdiyi cihazların texniki imkanları ilə tanış olmaq üçün onun  nəzdində  olan sınaq laboratorilarında olmuşdur.
11/05/2012
BDU-da ümummilli liderin ildönümünə həsr olunmuş Gül bayramı keçirilib
BDU-nun Tələbə Gənclər Təşkilatının təşəbbüsü ilə BDU-da ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 89-cu ildönümünə həsr olunmuş Gül bayramı keçirilib.
10/05/2012
"Heydər Əliyev və Azərbaycan dövlətçiliyi" mövzusunda sərgi keçirilib
Bu gün kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsində ulu öndər Heydər Əliyevin 89-cu ildönümü münasibətilə “Heydər Əliyev və Azərbaycan dövlətçiliyi” mövzusunda sərgi keçirilib.
10/05/2012