ABŞ-ın Lihay Universitetinin prezidenti BDU-da
ABŞ prezidentinin Elmi məsələləri üzrə elçisi, Lihay Universitetinin prezidenti, doktor Elis Qast bu gün BDU-da olub.
12/03/2011
Gənc nəslin sağlam yetişməsi üçün dəyərli kitablar
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin Coğrafiya fakültəsində tibb elmləri doktoru, professor Maksud Səfər oğlu Qasımovun Bakı şəhəri aqlomerasiyası əhalisinin və Azərbaycan əhalisinin istirahət (rekreasiya) təminatına, problemlərinə həsr olunmuş bir sıra qiymətli əsərlərinin təqdimatı keçirilib.
10/03/2011
Böyük türkmən şairi Nurməhəmməd Əndəlibin 350 illik yubileyi qeyd edildi
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində böyük türkmən şairi Nurməhəmməd Əndəlibin 350 illiyinə həsr olunmuş elmi konfrans keçirilib.
10/03/2011
BDU ilə British Council arasında Anlaşma Memorandumu imzalanıb
Bu gün BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov British Council-un rəhbəri Paul Klementonla görüşüb.
09/03/2011
YUNESKO ALİMLƏRİMİZİN ELMİ İŞİNİ YUKSƏK QİYMƏTLƏNDİRİB
Son zamanlar nanotexnologiyalar elmin çox aktual sahəsinə çevrilib.
07/03/2011
Xanımlar təltif edildilər
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində 8 Mart Beynəlxalq Qadınlar Günü münasibətilə tədbir keçirilib.
07/03/2011
Jurnalistika fakültəsi qadın əməkdaşları təbrik etdi
Jurnalistika fakültəsində 8 mart qadınlar gününə həsr olunmuş tədbir keçirildi.
04/03/2011
Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin təntənəli açılışı oldu
Bu gün BDU-da Abel Məhərrəmov, Ekologiya və Təbii Sərvətlər naziri Hüseynqulu Bağırov, Torpaq və Xəritəçəkmə Komitəsinin sədri Qərib Məmmədov və digər rəsmi qonaqların iştirakı ilə Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin təntənəli açılış mərasimi keçirildi.
03/03/2011
Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirildi
Bu gün Böyük Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirildi. Rektor, akademik Abel Məhərrəmov gündəliyi elan etdi. Şura üzvlərinin gündəliyi təsdiqindən sonra iclas işinə başladı.
03/03/2011
Vüsalə Mahirqızı tələbə-jurnalistlərə mühazirə oxudu
Bu gün APA İnformasiya Agentliyinin Baş direktoru Vüsalə Mahirqızı Bakı Dövlət Universitetinin Jurnalistika fakültəsinin qonağı olub.
01/03/2011
Xocalı Genosidi
Artıq 19 idir ki,  Xocalı  erməni işğalı altındadır.  XXI əsrin ən dəhşətli faciələrindən biri olan “Xocalı soyqırımı”  Xatın, Xerosima  faciələri  kimi dəhşətlidir.
28/02/2011
Xocalı soyqırımının qurbanları anıldı
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Xocalı faciəsinin 19-cu ildönümü münasibətilə tədbir keçirildi.
25/02/2011
XOCALI SOYQIRIMI
Əsrin faciəsi olan Xocalı Soyqırımına həsr olunmuş tədbir
24/02/2011
Türkiyənin tanınmış politoloqu BDU-da mühazirə oxudu
Erməni-Türk məsələsi ilə əlaqədar bir çox tarixi araşdırmaların müəllifi olan Türkiyənin tanınmış politoloqu, professor Hikmət Özdəmir bu gün Bakı Dövlət Universitetində olub.
22/02/2011
Rektor apellyasiya şikayəti verən tələbələrlə görüşüb
Rektor, akademik Abel Məhərrəmovun müvafiq əmrinə əsasən yanvar ayının 6-da başlayan və 31-də başa çatan qış imtahan sessiyasının nəticələrindən narazı qalaraq apellyasiya şikayəti verən tələbələrlə görüş keçirilib.
22/02/2011
BDU Mətbuat və İnformasiya şöbəsinin təqdimatı keçirildi
Bu gün Mətbuat və İnformasiya şöbəsinin yeni saytının (www.press.bsu.edu.az) təqdimatı keçirilib.
18/02/2011
Abel Məhərrəmov qiyabi təhsil alan tələbələrin imtahan prosesini izləyib
Bu gün rektor, akademik Abel Məhərrəmov Biologiya fakültəsinin    biofizika və immunologiya fənlərindən imtahan verən V kurs tələbələrinin imtahan prosesini izləyib.
14/02/2011
Rektor təmir işləri ilə tanış olub
Bu gün rektor, akademik Abel Məhərrəmov Biologiya, Kimya  və yeni açılacaq Ekologiya fakültələrində olub.
14/02/2011
ELAN
2011-ci il fevral ayının 1-də saat 12-də BDU-nun Elmi Kitabxanasında (Əsas bina, IV mərtəbə, oxu zalı) E-books Library (UK) təşkilatının nümayəndələri ilə görüş keçiriləcəkdir.
31/01/2011
Rektor son imtahan prosesini izlədi
Rektor, akademik Abel Məhərrəmov qış imtahan sessiyası boyunca bütün auditoriyalarda imtahan prosesini izləyib. Köçürmə hallarının olub-olmaması, sualların mühazirə ilə uyğunluq təşkil edib-etməməsi ilə maraqlanan rektor, koordinator-müəllim nəzarətinə də diqqət yetirib.
31/01/2011