Almaniyanın Ziqen Universitetinin professoru BDU-da mühazirə oxuyacaq
Almaniyanın Ziqen Universitetinin professoru Bakı Dövlət Universitetində mühazirə oxuyacaq.
22/09/2011
I kurs tələbələri ilə görüş
Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi birinci kurs tələbələri ilə görüş keçirib.
21/09/2011
BDU-nun hüquq fakültəsinin professor-müəllimheyətinin BDU rektoru akademik A.M.Məhərrəmova müraciəti
MÜRACİƏT
17/09/2011
ABŞ-ın Delaver Universitetinin professoru S.İsmat Şahın mühazirələrinin təqvimi
Amerika Birləşmiş Ştatlarının Delaver Universitetinin professoru S.İsmət Şah Amerika İnformasiya Agentliyinin-“Fulbright” proqraqmı ilə Bakı Dövlər Universitetində “Nanostrukturlu nazik təbəqələr” və “Enerji və Cəmiyyət” mövzusunda  2011-ci ilin sentyabrın 19-dan  noyabrın 12-ə qədər mühazirələr  oxuyacaqdır.
16/09/2011
BDU-da Bilik günü keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində 15 sentyabr - Bilik günü münasibətilə tədbir keçirilib.
15/09/2011
BDU-nun nəzdində fəaliyyət göstərən “Gənc istedadlar” liseyində Bilik bayramı qeyd edilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin nəzdində fəaliyyət göstərən “Gənc istedadlar” liseyində Bilik bayramının sevincləri yaşanıb.
15/09/2011
Abel Məhərrəmov kimya fakültəsinin I kurs tələbələri və onların valideynləri ilə görüşüb
Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov bu il kimya fakültəsinə qəbul olmuş tələbələr və onların valideynləri ilə görüşüb.
13/09/2011
BDU dünyanın 700 top universitetləri siyahısına daxil olub
“QS World University Rankings-2011” reytinqinə görə BDU dünyanın 700 top universitetinin siyahısına daxil olub və 643-cu yerdə qərarlaşıb.
12/09/2011
Abel Məhərrəmov «Qızıl Buta» mükafatının qaliblərindən oldu
"Dünya Azərbaycanlıları” İctimai Mərkəzi “Qızıl Buta” Mükafatının növbəti qaliblərinin adını açıqlayıb.
05/09/2011
Rektor səfirlə görüşüb
BDU-nun rektoru,millət vəkili,  parlamentin Azərbaycan-Yaponiya parlamentlərarası əlaqələr üzrə işçi qrupunun rəhbəri akademik Abel Məhərrəmov AR-in Yaponiyada fövqəladə və səlahiyyətli səfiri vəzifəsinə təyin edilən Gürsel İsmayılzadəni qəbul edib.
24/08/2011
BDU-nun rektoru ABŞ Ədliyyə Departamentinin Xaricdə Prokurorluğun İnkişafına Yardım Proqramının Avroasiya üzrə Regional direktorunu qəbul edib
BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov ABŞ gələn xanım Katerina Nyukamı qəbul edib.
10/08/2011
BDU tələbələri ABŞ Dövlət Departamentinin proqramını udublar
BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov ABŞ səfirliyinin mətbuat müşaviri Kis Bin, Səfirliyin Təhsil və Mədəniyyət işləri üzrə müşaviri Kris Consu qəbul edib.
10/08/2011
Abituriyentlərin nəzərinə!
Baki  Dövlət  Universitetinə qəbul olunmuş abituriyentlər qeydiyyatdan keçmək üçün aşağidaki sənədləri təqdim etməlidirlər
05/08/2011
BDU-nun Mətbuat və İnformasiya şöbəsinin müdiri Pərvanə İbrahimova «İlin ən fəal şöbə müdiri» fəxri adına layiq görülüb
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Elmi Şuranın bu tədris ilində son iclası keçirilib.
Kadrlar şöbəsinin təmir və yenidənqurma işlərindən sonra açılış mərasimi olub
BDU-da Kadrlar şöbəsinin təmir və yenidənqurma işlərindən sonra açılış mərasimi olub.
BDU Elmi Şurasının bu tədris ilində son iclası keçirilib
Kadrlar şöbəsinin təmir və yenidənqurma işlərindən sonra açılış mərasimi olub
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Kadrlar şöbəsinin təmir və yenidənqurma işlərindən sonra açılış mərasimi olub.
BDU Elmi Şurasının bu tədris ilində son iclası keçirilib
BDU-nun rektoru Abel Məhərrəmova medianın “Xüsusi Rəğbət” mükafatı verilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin  rektoru Abel Məhərrəmova medianın "Xüsusi rəğbət” mükafatı təqdim edilib. Mükafat Azərbaycan Milli Mətbuatının 136-cı ildönümü münasibətilə Modern.az portalı və Sosial İnformasiya Agentliyi tərəfindən təsis olunub.
12/07/2011
Rektor Abel Məhərrəmov Ukrayna nümayəndə heyətini qəbul edib