“ADA” Universitetinin dekanı BDU-da mühazirə oxuyub

19/02/2015

“ADA” Universitetinin İctimai və beynəlxalq əlaqələr fakültəsinin dekanı, Dr. Elnur Soltanov BDU-nun Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsində olub. “Münaqişələrin analizi və onların həlli texnologiyaları” mövzusunda təqdimatla çıxış edən politoloq müasir dövrdə beynəlxalq aləmdə baş verən münaqişələr haqqında danışıb və Dağlıq Qrabağ münaqişəsi ilə bağlı son durum nəzərdən keçirilib. Təqdimatın sonunda diskussiya zamanı fəallıq göstərən tələbələr “ADA”  Universiteti tərəfindən mükafatlandırılıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 19 fevral 2015-ci il.

26/04/2024

BDU məzunlarının dövlət qulluğu imtahanlarındakı nəticələrinə görə liderdir