Jurnalist Ekspert Mərkəzinin sədri BDU tələbələri ilə görüşüb

21/12/2023

Jurnalist Ekspert Mərkəzinin sədri, Azərbaycan Mətbuat Şurasının İdarə Heyətinin üzvü, tanınmış jurnalist Ceyhun Musaoğlu Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Jurnalistika fakültəsinin tələbələrinə ustad dərsi keçib.

Jurnalistika fakültəsinin dekanı, filologiya üzrə elmlər doktoru Vüqar Əliyev tələbələrə qonaq haqqında məlumat verib, bu cür görüşlərin mühüm əhəmiyyət kəsb etdiyini bildirib.

Sonra Ceyhun Musaoğlu tələbə-jurnalistlərə müasir jurnalistikanın yeni trendləri, təməl prinsipləri barədə geniş məlumat verib. O, son vaxtlar KİV-də ixtisaslaşma tendensiyasının artdığını qeyd edib, tələbələrə müasir medianın əsas tələbləri barədə danışıb. Vurğulayıb ki, hər gün yenilənən informasiya texnologiyaları, sosial şəbəkələrin fonunda jurnalistlər də hadisələrə daha çevik reaksiya verməlidirlər.

Ustad dərsi auditoriya tərəfindən maraqla qarşılanıb.

Qeyd edək ki, görüş BDU-nun tarixi muzeyi və Jurnalistika fakültəsi ilə birgə təşkil olunub.

Sonda qonaq tələbələrə kitablar hədiyyə edib.

BDU mədəniyyət hüququ üzrə kadr hazırlığına başlayacaq

BDU və Türkiyənin Bayburt Universiteti arasında anlaşma memorandumu imzalanıb

BDU-nun 4 məzunu dördüncü “Yüksəliş” müsabiqəsinin qalibi olub