Qəhrəman şəhidlərimiz Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi tərəfindən ziyarət olundu.

13/11/2010

Bu gun (13.11.2010) Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin təşkilatçılığı və bilavasitə rəhbərliyi altında universitetin 1500-ə yaxın gənci “Milli Qəhrəman” Mübariz İbrahimov və qəhraman şəhidimiz Fərid Əhmədovun müqəddəs məzarlarını ziyarət etmək məqsədi ilə saat 13-20-də universitetin yeni tədris binasının qarşısından “Fəxri Xiyaban”a yürüş təşkil etdi. Yürüşə başlamamışdan öncə BDU THİK-nin sədri Daşqın Qənbərov yürüş iştirakçıları qarşısında geniş nitq söylədi, nitqini bitirdikdən sonra yürüşə start verdi. Yürüş Fəxri Xiyabanda şəhidlərimizin məzarının üzərinə əkil qoyulmaqla başa çatdı.

Mətbuat xidməti

BDU-da 12 noyabr – Konstitusiya Günü qeyd edilib

Bakı Dövlət Universitetində 12 noyabr- Konstitusiya Günü ilə bağlı tədbir keçirilib
12/11/2019

BDU-da Bayraq Gününə həsr edilmiş tədbir keçirilib

Bakı Dövlət Universitetində (BDU) 9 noyabr - Dövlət Bayrağı Günü qeyd olunub.
08/11/2019

BDU THİK “Üç rəngin kölgəsində” adlı fləşmob keçirib

Bakı Dövlət Universitetinin Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi "Üç rəngin kölgəsində!" adlı fləşmob keçirib
08/11/2019