Qəhrəman şəhidlərimiz Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi tərəfindən ziyarət olundu.

13/11/2010

Bu gun (13.11.2010) Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin təşkilatçılığı və bilavasitə rəhbərliyi altında universitetin 1500-ə yaxın gənci “Milli Qəhrəman” Mübariz İbrahimov və qəhraman şəhidimiz Fərid Əhmədovun müqəddəs məzarlarını ziyarət etmək məqsədi ilə saat 13-20-də universitetin yeni tədris binasının qarşısından “Fəxri Xiyaban”a yürüş təşkil etdi. Yürüşə başlamamışdan öncə BDU THİK-nin sədri Daşqın Qənbərov yürüş iştirakçıları qarşısında geniş nitq söylədi, nitqini bitirdikdən sonra yürüşə start verdi. Yürüş Fəxri Xiyabanda şəhidlərimizin məzarının üzərinə əkil qoyulmaqla başa çatdı.

Mətbuat xidməti

BDU mədəniyyət hüququ üzrə kadr hazırlığına başlayacaq

BDU və Türkiyənin Bayburt Universiteti arasında anlaşma memorandumu imzalanıb

BDU-nun 4 məzunu dördüncü “Yüksəliş” müsabiqəsinin qalibi olub