Qəhrəman şəhidlərimiz Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi tərəfindən ziyarət olundu.

13/11/2010

Bu gun (13.11.2010) Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin təşkilatçılığı və bilavasitə rəhbərliyi altında universitetin 1500-ə yaxın gənci “Milli Qəhrəman” Mübariz İbrahimov və qəhraman şəhidimiz Fərid Əhmədovun müqəddəs məzarlarını ziyarət etmək məqsədi ilə saat 13-20-də universitetin yeni tədris binasının qarşısından “Fəxri Xiyaban”a yürüş təşkil etdi. Yürüşə başlamamışdan öncə BDU THİK-nin sədri Daşqın Qənbərov yürüş iştirakçıları qarşısında geniş nitq söylədi, nitqini bitirdikdən sonra yürüşə start verdi. Yürüş Fəxri Xiyabanda şəhidlərimizin məzarının üzərinə əkil qoyulmaqla başa çatdı.

Mətbuat xidməti

BDU-da akademik Rəfiqə Əliyevanın anadan olmasının 90 illiyinə həsr olunmuş Beynəlxalq konfrans keçiriləcək

Tarix fakültəsində 4 ixtisas üzrə mütəxəssislər hazırlanır

Mexanika-riyaziyyat fakültəsində 3 ixtisas üzrə tələbə qəbulu aparılır