Tələbə Həmkarlar İtifaqı Komitəsinin beynəlxalq əlaqələri genişlənir

14/10/2010

Oktyabrın 14-də Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi və dünyanın ən böyük tələbə təşkilatlarından olan AIESEC humanitar məsələlər üzrə dekan müavinləri və fakültə Tələbə Həmkarlar Təşkilatlarının sədrləri üçün “Azərbaycanlı tələbələrin dünyaya inteqrasiya yolları” adlı tanıtım tədbiri keçirilib. Tədbirdə hər iki təşkilat arasında əməkdaşlıq istiqamətləri müəyyən edilib. Çıxış edən Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin sədri Daşqın Qənbərov Komitənin beynəlxalq əlaqələrinin genişlənməsi baxımından tədbirin əhəmiyyətini xüsusilə qeyd edib. Eyni zamanda AIESEC-in Budapeşt üzrə koordinatoru Mihai Adrian çıxış edərək iştirakçılara təşkilat barədə geniş məlumat verib. Təşkilatın həyata keçirdiyi tədbirlər, fəaliyyət istiqamətləri, məqsədləri barədə iştirakçılara qısa müddətli film nümayiş etdirilib.

BDU-nun magistr məzunları öz təəssüatlarını bölüşür: “Təhsil aldığımız müddətdə təhsilin əhəmiyyətini daha yaxşı dərk etdik”

2022/2023-cü tədris ili üçün BDU-ya əcnəbi vətəndaşların qəbulu davam edir

10/08/2022

Bakı Dövlət Universitetinin magistraturasının boş qalan yerlərinə qəbul aparılır