Aprelin 25-də Bakı Dövlət Universitetində ümumuniversitet iməcliyi keçiriləcək

20/04/2009

Aprelin 25-də Bakı Dövlət Universitetinin kollektivi rektor, akademik Abel Məhərrəmovun təşəbbüsü ilə ümumuniversitet iməcliyi keçirəcək. İməclik çərçivəsində kafedra, auditoriya, labaratoriyalarda təmizlik, universitetin həyətində isə səliqə-səhman işləri aparılacaq, yaşıllıqlar salınacaq, ağac və gül kölları əkiləcək. Belə bir təşəbbüsün ümumrespublika ali məktəblərində də gerçəkləşməsini arzulayan kollektiv, digər təhsil ocaqlarını da bu xeyirxah təşəbbüsə qoşulmağa çağırır. Təbiətin, ətraf mühitin mühafizəsi, ekoloji tarazlığın qorunması istiqamətində atılacaq bu addım ümid edirik ki, cəmiyyətin digər üzvləri tərəfindən də dəstəklənəcək.

BDU-da Nəsiminin 650 illik yubileyinə həsr olunmuş respublika elmi konfransı keçirilib

06/12/2019

BDU-da Beynəlxalq Telekommunikasiya İttifaqının baş katibi Haulin Jao ilə görüş keçirilib

05/12/2019