Aprelin 25-də Bakı Dövlət Universitetində ümumuniversitet iməcliyi keçiriləcək

20/04/2009

Aprelin 25-də Bakı Dövlət Universitetinin kollektivi rektor, akademik Abel Məhərrəmovun təşəbbüsü ilə ümumuniversitet iməcliyi keçirəcək. İməclik çərçivəsində kafedra, auditoriya, labaratoriyalarda təmizlik, universitetin həyətində isə səliqə-səhman işləri aparılacaq, yaşıllıqlar salınacaq, ağac və gül kölları əkiləcək. Belə bir təşəbbüsün ümumrespublika ali məktəblərində də gerçəkləşməsini arzulayan kollektiv, digər təhsil ocaqlarını da bu xeyirxah təşəbbüsə qoşulmağa çağırır. Təbiətin, ətraf mühitin mühafizəsi, ekoloji tarazlığın qorunması istiqamətində atılacaq bu addım ümid edirik ki, cəmiyyətin digər üzvləri tərəfindən də dəstəklənəcək.

BDU-da “Qaregin Njde – faşizmin və terrorizmin qəhrəmanlaşdırılması” mövzusunda tədbir keçirilib

21/10/2019

Sumqayıt Dövlət Universitetində BDU-nun 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib