BETİ şöbəsinin növbəti iclası

11/04/2009

Aprel ayının 11 də BDU nun BETİ şöbəsinin növbəti iclası keçirildi. BETİ şöbəsinin müdüri İradə xanım Əliyeva gündəlikdə duran məsələlər barədə danışdı. Bunlar əsasən BDU-nun Elmi Şurasında 50*50 Universiset daxili qrantının təsisi, xarici jurnallarda nəşr olunmuş məqalələrə mükafat verilməsi, yeni lahiyələr haqda, o cümlədən Ukrayna Elm və Texnalogiya Mərkəzinin (UETM) və Fransanın Milli Elimlər Tədqiqat Mərkəzinin (METM) elan etdiyi müsabiqə və digər məsələlər ətrafında oldu.
İclasın sonunda 50*50 qrantın təsis edilməsiylə əlaqədar APPLİCATİON FORMS HAZ hazırlamaq, yeni qrant lahiyəsinin şərtləri ilə BETİ üzvlərinə dəqiq məlumat verilməsi qərara alındı.

BDU kollektivi Universitet ərazisinə 650 ağac əkdi

16/11/2019