Böyük Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirildi

17/03/2009

Martın 17-də yeni tədris korpusunun Akt zalında Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirildi. Şuranı açan rektor, akademik Abel Məhərrəmov gündəlikdə duran məsələləri elan etdikdən sonra sözü tədris işləri üzrə prorektor, professor Vüsət Əfəndiyevə verdi. 2008-2009-cu tədris ilinin qış imtahan sessiyasının yekunları və akademik borcların ləğvinin gedişi haqqında məruzə edən prorektor sessiyanın uğurla başa çatdığını bildirərək akademik borcların ləğvi ilə bağlı məsələlərin də qaydasına qoyulduğunu Şura üzvlərinin diqqətinə çatdırdı. Sonra Bərk cismlər fizikası kafedrasının müdiri, akademik Bəhram Əsgərovun, Funksiyalar nəzəriyyəsi və funksional analiz kafedrasının müdiri, professor Əli Əhmədovun, Yuksək molekullu birləşmələr kimyası kafedrasının müdiri, professor Oqtay Əkbərovun, İnformasiya texnologiyaları və proqramlaşdırma kafedrasının müdiri, professor Ələkbər Əliyevin hesabatları dinlənildi. Hesabatlar Elmi Şuranın sədri və Şura üzvləri tərəfindən qənaətbəxş hesab olundu. BDU-nun 90 illik yubileyi ilə bağlı müsabiqənin keçirilməsi məsələsi müzakirə edildikdən sonra elmi adların verilməsi səsə qoyularıq qəbul olundu. Cari məsələlərin müzakirəsindən sonra Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası başa çatdı.

Bakı Dövlət Universitetinin nəzdində “Gənc istedadlar” Liseyi 2020/2021-ci tədris ili üçün V siniflərə şagird qəbulu elan edir

Bakı Dövlət Universitetinin nəzdində “Gənc istedadlar” Liseyi  2020/2021-ci tədris ili üçün V siniflərə  şagird qəbulu elan edir

BDU alimləri “HORİZON 2020” üzrə beynəlxalq qrant müsabiqəsinin qalibi olublar

06/07/2020