Heydər Əliyevin 86 illik yubileyinə həsr olunmuş futbol turnirinə start verildi

18/04/2009

Aprelin 18-də Bakı Dövlət Universitetində Heydər Əliyevin 86 illik yubileyinə həsr olunmuş futbol turnirinin açılış mərasimi keçirildi. Turniri rəsmi olaraq açıq elan edən rektor, akademik, millət vəkili Abel Məhərrəmov iştirakçıları bu münasibətlə təbrik etdi. Əfsanəvi futbolçu Ələkbər Məmmədov açılışın rəmzi olan futbol topunu rektor Abel Məhərrəmova təqdim etdi. Qeyd edək ki, turnir zamanı müxtəlif fakültələrin 16 futbol komandası birincilik uğrunda mübarizə aparacaqlar. Turnir 10 mayda, ümummilli liderimiz Heydər Əliyevin anadan olduğu gün yekunlaşacaqdır.
Açılış mərasimində universitetin tələbələri tərəfindən BDU-nun idman kafedrasının müdiri Akif Atakişiyevin ideyası əsasında 86 rəqəməni əks etdirən bədii-idman kompozisiyası təqdim edildi. Universitetin rəqs qrupu və «Cəngi» güləş qrupu çıxış edərək iştirakçılarda xoş ovqat yaratdılar. Xüsusi olaraq dəvət edilən estradamızın gənc ifaçıları Səfurə Əlizadə, Fərid Quliyev, Çingiz və «Şeron» qrupunun üzvləri tədbirə əlavə bir rəng qatdılar.
Bütün komandalara uğurlar arzulayırıq!

MAGİSTRATURA TƏHSİL SƏVİYYƏSİNƏ QƏBUL OLMUŞ BAKALAVRLARIN NƏZƏRİNƏ

MAGİSTRATURA TƏHSİL SƏVİYYƏSİNƏ QƏBUL OLUNMUŞ BAKALAVRLARIN NƏZƏRİNƏ
13/07/2020

Bakı Dövlət Universitetinin nəzdində “Gənc istedadlar” Liseyi 2020/2021-ci tədris ili üçün V siniflərə şagird qəbulu elan edir