Heydər Əliyevin 86 illik yubileyinə həsr olunmuş futbol turnirinə start verildi

18/04/2009

Aprelin 18-də Bakı Dövlət Universitetində Heydər Əliyevin 86 illik yubileyinə həsr olunmuş futbol turnirinin açılış mərasimi keçirildi. Turniri rəsmi olaraq açıq elan edən rektor, akademik, millət vəkili Abel Məhərrəmov iştirakçıları bu münasibətlə təbrik etdi. Əfsanəvi futbolçu Ələkbər Məmmədov açılışın rəmzi olan futbol topunu rektor Abel Məhərrəmova təqdim etdi. Qeyd edək ki, turnir zamanı müxtəlif fakültələrin 16 futbol komandası birincilik uğrunda mübarizə aparacaqlar. Turnir 10 mayda, ümummilli liderimiz Heydər Əliyevin anadan olduğu gün yekunlaşacaqdır.
Açılış mərasimində universitetin tələbələri tərəfindən BDU-nun idman kafedrasının müdiri Akif Atakişiyevin ideyası əsasında 86 rəqəməni əks etdirən bədii-idman kompozisiyası təqdim edildi. Universitetin rəqs qrupu və «Cəngi» güləş qrupu çıxış edərək iştirakçılarda xoş ovqat yaratdılar. Xüsusi olaraq dəvət edilən estradamızın gənc ifaçıları Səfurə Əlizadə, Fərid Quliyev, Çingiz və «Şeron» qrupunun üzvləri tədbirə əlavə bir rəng qatdılar.
Bütün komandalara uğurlar arzulayırıq!

BDU-da “Qaregin Njde – faşizmin və terrorizmin qəhrəmanlaşdırılması” mövzusunda tədbir keçirilib

21/10/2019

Sumqayıt Dövlət Universitetində BDU-nun 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib