Rektorun tətbiqi-riyaziyyat, fizika və mexanika-riyaziyyat fakültələrinin IV kurs tələbələri ilə görüşü

13/04/2009

Aprelin 13-də BDU-nun Böyük Akt zalında rektor, akademik Abel Məhərrəmovun tətbiqi-riyaziyyat, fizika və mexanika-riyaziyyat fakültələrinin IV kurs tələbələri ilə görüşü keçirildi. Görüşdə əsas mövzu dövlət imtahanı ilə bağlı idi. Rektor Abel Məhərrəmov tələbələrin çoxsaylı suallarını cavablandıraraq, görüş zamanı ona yazılı şəkildə göndərilən şikayətləri də elə yerindəcə fakültənin dekanları ilə çözməyə çalışdı. Rektor bildirdi ki, tələbələrin çoxsaylı xahişləri nəzərə alınaraq imtahanların vaxtı qabağa çəkilmişdir. Beləliklə, birinci imtahan iyunun 11- 12-si, ikinci imtahan isə iyunun 25-26-da keçiriləcəkdir. Bunun əsas səbəblərindən biri imtahandan kəsilən tələbələrin əsgərliyə getmədən əvvəl ikinci dəfə imtahan verib, diplom almalarına şərait yaratmaqdır. Tələbələrin çoxsaylı xahişlərindən biri də I, II kurs tələbələri üçün universitetin saytında yerləşdirilən mühazirələrin III, IV kurs üçün də təşkil edilməsi idi.
Sonda rektor, akademik Abel Məhərrəmov tələbələrdən imtahanlara ciddi hazırlaşmalarını tövsiyyə edərək, imtahanların yüksək səviyyədə təşkil olunacağını bildirdi. İmtahanlara nəzarəti bilavasitə özü edəcəyini xatırlatdı.

MAGİSTRATURA TƏHSİL SƏVİYYƏSİNƏ QƏBUL OLMUŞ BAKALAVRLARIN NƏZƏRİNƏ

03/07/2020

Onlayn imtahan sessiyasının dördüncü həftəsinə yekun vurulub

03/07/2020