Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU ali təhsil müəssisələri arasında birincidir

03/07/2018

Media consulting and Service şirkətinin media monitorinq qrupu  01-30 iyun 2018-ci il dövrü üzrə məlumatların hesabatına yekun vurub.

Media monitorinqin əhatəsinə daxil olan məlumatlar say, xarakter və məzmun üzrə təhlil olunub, sektorlar üzrə şirkətlərin media reytinqi hesablanıb.

Qeyd edək ki, Şirkətin media monitorinq qrupu  10 Televiziya, 55  çap  və  600 on-line media daxil olmaqla  665-dən çox mənbəni, eyni zamanda, sosial şəbəkələri izləyir. Şirkət hazırda 20 sektorun, o cümlədən Enerji-yanacaq, Telekommunikasiya, Bank, Sığorta, Otelçilik və Turizm, İnşaat, Ərzaq, Tibb, İçki, Avtomobil, Təhsil və sair sahələrin media monitorinqini aparır.

Məlumatların sayına görə ali məktəblər arasında BDU 1134 xəbərlə irəlidədir. Növbəti yerləri Azərbaycan Dövlət İqtisad Universiteti, ADA Universiteti və Bakı Ali Neft Məktəbi tutub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 03 iyul 2018-ci il

BDU-da “Hüseyn Cavid və çağdaş Azərbaycan filologiyası” mövzusunda Respublika elmi konfransı keçirilib

16/11/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Elmi Şurasının növbəti iclası keçirilib