“100 illik xəzinə” adlı radio verilişin növbəti buraxılışları yayımlanıb

25/04/2019

Jurnalistika fakültəsinin Tədris tele-radio studiyasında yayımlanan “100 illik xəzinə”  verilişinin ayrı-ayrı buraxılışlarında Sosial elmlər və psixologiya fakultəsinin dekanı, professor Hikmət Əlizadə, Fizika fakültəsinin dekanı, professor Məhəmmədəli Ramazanov və Şərqşünaslıq fakültəsinin dekanı, professor Elxan Əzizov iştirak ediblər.  Dekanlar  veriliş boyunca fakültələrin tarixi, inkişafı və fəaliyyəti ilə bağlı dinləyicilərimizi məlumatlandırıblar.

Qeyd edək ki, verilişin hazırlanmasında başlıca məqsəd 100 illik tarixə malik qocaman ali təhsil ocağının 16 fakültəsi barədə geniş məlumat verməkdir.

Verilişlər “BDU TV” youtube kanalı vasitəsilə yayımlanır.

MƏtbuat və informasiya şöbəsi, 27 aprel 2019-cu il.

BDU-nun akademik və inzibati heyətinin nəzərinə!

28/03/2024

28/03/2024