“100 illik xəzinə” verilişinə start verilib

06/03/2019

Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyi ilə əlaqədar olaraq Jurnalistika fakültəsinin Tədris tele-radio studiyasında  “100 illik xəzinə” adlı verilişin yayımlanmasına start verilib. Verlişin ilk buraxılışında Tarix fakültəsinin dekanı, dosent Azad Rzayev fakültənin inkişafı, tarixi və fəaliyyəti barəsində danışıb.

Qeyd edək ki, verilişin hazırlanmasında başlıca məqsəd 100 illik tarixə malik qocaman ali təhsil ocağının 16 fakültəsi barədə geniş məlumat verməkdir.

Maarifləndirici proqramın layihə rəhbərləri Vüqar Zifəroğlu, Ramin Rzayev, ideya müəllifi və aparıcısı Aygün Qurbanlıdır.

Verilişi izləmək istəyənlər BDU TV youtube kanalına müraciət edə bilərlər.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 06 mart 2019-cu il

BDU-nun Qazax filialında inklüziv təhsilə dair II Beynəlxalq elmi-praktiki konfransın regional bölməsinin iclası olub

20/04/2024

IV Azərbaycan Astronomiya Olimpiadasının final mərhələsi keçirilib