200000-dən çox elektron kitabdan ödənişsiz istifadə imkanı

04/05/2022

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Elmi Kitabxanası Universitetin professor-müəllim heyəti, gənc tədqiqatçıları və oxucularına 200000-dən çox elektron kitabı əhatə edən EBSCO eBook Akademik Kolleksiyasından istifadə imkanı təqdim edir. Kolleksiyadan istifadə 2022-ci il may ayından etibarən heç bir ödəniş tələb edilmədən 3 ay müddətində davam edəcək. Elektron kitablar qeyri-məhdud sayda istifadəçi üçün əlçatandır və yeni kitablar mütəmadi olaraq kolleksiyaya əlavə olunur.

Aparıcı nəşriyyatların kitablarından ibarət kolleksiyanın rahat interfeysi onu istifadəçilər üçün əsas elektron resurs bazasına çevirir.

Kolleksiyadan istifadə edə bilmək üçün Elmi Kitabxananın elektron kitabxana səhifəsindən və ya  EBSCOHost elektron platformasından https://web.s.ebscohost.com/ehost/search/advanced?vid=1&sid=d37afe92-daab-4db1-ba7e-7790bb88ee8e%40redis linki vasitəsilə eBook Academic Collection Trial bölməsinə daxil olmaq lazımdır.

BDU ərazisindən kənarda bsuni istifadəçi adı, Research123! şifrəsi vasitəsilə EBSCO eBook Akademik Kolleksiyasından istifadə etmək mümkündür.

BDU-da "Yaşıl dünya naminə həmrəylik ili" çərçivəsində təmizlik aksiyası

18/04/2024

BDU-da Ümumdünya Kitab və Müəlliflik Hüququ Gününə həsr olunmuş Kitab Sərgisi keçiriləcək

18/04/2024