07/08/2013

Azərbaycan Respublikasının Prezidenti yanında Elmin İnkişafı Fondunun xaricdə elmi tədbirlərdə və qısamüddətli təcrübəkeçmədə iştirakı əhatə edən xüsusi layihələrin maliyyələşdirilməsi məqsədi ilə qrantların verilməsi üzrə 2013-cü il üçün 2- ci “Mobillik qrantı” müsabiqəsi (EİF-MOB-2-2013-4(10)) başa çatıb.

“Mobillik qrantı” müsabiqəsinin qalibləri arasında  Bakı Dövlət Universitetinin əməkdaşları da olublar. Belə ki, Fizika-riyaziyyat və texnika elmləri üzrə Fizika Problemləri Elmi-Tədqiqat İnstitutunun əməkdaşları Abbasov Hakim Fikrət oğlu, Məmmədov Şahin Əlisəttar oğlu, eyni zamanda Biologiya, tibb və aqrar elmləri üzrə Biologiya fakültəsinin əməkdaşı Əkbərova Günay Hafiz qızı, Kimya elmləri üzrə isə Kimya fakültəsindən Hüseynov Elnur Zatəli oğlu qalib olublar. Qrantın şərtlərinə uyğun olaraq, qaliblər Rusiyada, İtaliyada, Türkiyədə olacaqlar.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi,07 avqust 2013-cü il.

BDU-nun SABAH qruplarının tələbələri Fiziologiya İnstitutunda infosessiyada

16/04/2024

Görkəmli oftalmoloq, akademik Zərifə xanım Əliyevanın anım günüdür

15/04/2024