Azercell SABAH qrupunun tələbələri üçün təqaüd proqramını təqdim edib

25/09/2018

Bakı Dövlət Universitetində Azercell-in  təqaüd proqramı  ilə bağlı müxtəlif ixtisaslarda təhsil alan III və IV kurs SABAH qrup tələbələri ilə  görüş keçirilib. Görüşdə Azercell-in İnsan qaynaqları departamentinin eksperti Sevinc Teymurova təqaüd proqramının məqsədi, tələbələr üçün yaradılan imkanlar və inkişaf proqramları barədə məlumat verib. Sonra qurumun Marketinq departamentinin aparıcı mütəxəsisi Xatirə Tağıyeva  “Mənim inkişaf yolum” haqqında məruzə edərək öz təəssüratlarını bölüşüb. Sual-cavabda aktiv iştirak edən tələbələrə mükafatlar təqdim olunub.

Qeyd edək ki,  Azercell artıq 3-cü ildir ki, BDU-nun SABAH mərkəzi ilə əməkdaşlıq edir və təqaüd/təcrübə proqramlarında SABAH  qruplarının tələbələrinə 50% kvota ayırır.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 25 sentyabr 2018-ci il.

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru xarici ölkə universitetlərinə müraciət ünvanlayıb

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru  xarici ölkə universitetlərinə müraciət ünvanlayıb
22/10/2020

Biz də müsəlləh əsgərik!