Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU alimlərindən “Web of Science”-də 6 aya 132 məqalə

06/08/2018

2018-ci ilin ilk 6 ayı ərzində Bakı Dövlət Universitetinin alimləri tərəfindən Clarivate Analytics (əvvəlki Tomson Reuters) informasiya agentliyinin bazasına daxil olan jurnallarda 132 məqalə çap edilib. Həmin müddət ərzində universitet alimləri tərəfindən çap edilmiş məqalələrə 854 dəfə ( yalnız 2018-ci ildə çap edilmiş məqalələrə 26 dəfə) istinad edilib. Məlumat üçün bildirək ki, Clarivate Analytics agentliyinin rəsmi məlumatına əsasən ötən il Web of Science bazasına daxil olan nəşrlərdə universitet alimləri tərəfindən 243 məqalə çap edilib, universitet alimləri tərəfindən çap edilmiş məqalələrə 1249 dəfə ( yalnız 2017-ci ildə çap edilmiş məqalələrə 264 dəfə) istinad edilib.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 06 avqust 2018-ci il.

BDU-da Tvinninq layihəsinin rəhbərləri ilə görüş keçirilib

BDU-nun rektoru vəzifəsini icra edən, təhsil nazirinin müavini Firudin Qurbanov “Azərbaycanda ali təhsilin gücləndirilməsinə dəstək” Tvinninq layihəsinin rəhbərləri olan Fransa, Litva və Latviyadan olan ekspertlərlə görüşüb
21/02/2019

Türkiyə-Azərbaycan parlamentlərarası dostluq qrupunun nümayəndələri ilə BDU-da görüş keçirilib