"Gənc İstedadlar" liseyinin şagirdləri Şəkiyə ekskursiya ediblər

23/06/2016

Bakı Dövlət Universitetinin nəzdində faliyyət götərən "Gənc İstedadlar" liseyinin 6b sinif şagirdləri sinif rəhbəri Könül Şahbazovanın təşkilatçılığı və rəhbərliyi ilə Azərbaycanın qədim şəhərlərindən olan Şəkiyə ekskursiya ediblər.

Şagirdlər Şəki Xan Sarayı, Karvansaray, Kiş Tarixi-Memarlıq Qoruğu, Tarix-diyarşünaslıq və Xalq Tətbiqi Sənəti muzeyində olublar. Şagirdlərə 2016-cı ildə Türk dünyasının mədəniyyət paytaxtı elan edilən Şəkinin tarixi, dünya əhəmiyyətli tarixi-memarlıq abidələri, milli mətbəxi, ənənəvi olaraq hər il keçirilən beynəlxalq festivallar haqqında ətraflı məlumat verilib.

Kitablardan oxuduqlarının əyani şahidi olan məktəblilər onlar maraqlandıran bir çox suallara cavablar tapıblar.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 23 iyun 2016-cı il.

BDU-da əməkhaqları artırıldı

Bakı Dövlət Universitetinin Elmi Şurasının növbəti iclası keçirilib
23/10/2019

Bakı Mühəndislik Universitetində BDU-nun 100 illik yubileyi qeyd olunub