"Hər otaqda bir bayram": BDU THİK yataqxanada yaşayan tələbələri təbrik etdi

19/03/2019

Bakı Dövlət Universitetinin Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi İlaxır çərşənbə və Novruz bayramı münasibətilə “Hər otqda bir bayram” kampaniyası təşkil edib.

Kampaniyaya uyğun olaraq, universitetin yataqxanalarında yaşayan tələbələrə Novruz bayramı xonçaları hədiyyə edilib.

Tələbələr bu kampaniyanı sevinclə qarşılayıb, universitet rəhbərliyinə göstərdiyi diqqət və qayğıya görə təşəkkürlərini bildiriblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 19 mart 2019-ciu il.

BDU-nun 100 illiyi münasibətilə “Riyaziyyat və onun tətbiqləri” 8-ci Beynəlxalq Avrasiya Konfransı keçiriləcək

21/08/2019

Bakı Dövlət Universitetinin nümayəndə heyəti İsrailin Holon Texnologiya İnstitutunda olub

20/08/2019