Kimya fakültəsində 2020-ci ilin ilk yarımilli üçün Elmi hesabat verilib

14/07/2020

13 iyul 2020-ci il tarixində Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Kimya fakültəsinin cari ilin ilk yarımilli üçün elmi hesabatı dinlənilb. “Microsoft Teams” platforması üzərindən təşkil olunmuş elmi hesabatda BDU-nun Elm və innovasiyalar üzrə prorektoru Hüseyn Məmmədov, Elmi fəaliyyətin təşkili və innovasiyalar Mərkəzinin direktoru Məmməd Rəcəbov, Kimya fakültəsinin dekanı Abdulsəyid Əzizov, fakültənin Elmi işlər üzrə dekan müavini Elvin Məlikov və fakültənin professor-müəllim heyəti iştirak edib.

Elvin Məlikov fakültənin 2020-ci ilin ilk yarım ili ərzindəki elmi fəaliyyəti haqqında ümumi hesabatı və mühüm statistik göstəriciləri iştirakçılara təqdim edib.

Düşmənin başını yaran yumruğumuz bizim birliyimizdir!

23/10/2020

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru xarici ölkə universitetlərinə müraciət ünvanlayıb

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru  xarici ölkə universitetlərinə müraciət ünvanlayıb
22/10/2020