Tətbiqi riyaziyyat ETİ-də elmi seminar keçirilib

18/03/2022

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Tətbiqi riyaziyyat Elmi-Tədqiqat İnstitutunda 27 Mart - Azərbaycan Respublikasında “Elm günü”nə həsr olunmuş tədbirlər çərçivəsində elmi seminar keçirilib.

Seminarda İnstitutun direktoru, akademik Fikrət Əliyev ““Elm günü” ərəfəsində BDU-nun Tətbiqi riyaziyyat ETİ-nin əldə etdiyi elmi uğurlar" mövzusunda məruzə ilə çıxış edib.

Fikrət Əliyev məruzədə son illərdə İnstitutda əldə olunan elmi nəticələr və onların praktik tətbiqi, aparılan elmi-təşkilati fəaliyyət haqqında danışıb.

Fikrət Əliyev qeyd edib ki, İnstitut beynəlxalq əlaqələrin genişləndirilməsini də həmişə diqqət mərkəzində saxlayır, dünyanın müxtəlif ölkələrində yerləşən elm və təhsil müəssisələri ilə səmərəli əməkdaşlıq qurur.

BDU-nun müəllimi Rumıniyanın Alexandru İoan Cuza İasi Universitetində mühazirə deyib

BDU-da görkəmli türkoloq Ramiz Əskərin 70 illik yubileyi qeyd olunub

29/03/2024

BDU könüllüləri aktiv fəaliyyətlərinə görə təltif ediliblər