ABŞ nümayəndələri ilə görüş

25/11/2015

ABŞ-ın olkəmizdəki səfirinin Mədəniyyət və təhsil işləri üzrə müşaviri Emi Peterson və təhsil proqramları üzrə mütəxəssis Raminə Mürşüdova Bakı Dövlət Universitetində olub.

Xarici tələbələrlə iş üzrə dekan Gülheyran Rəhimova qonaqlara   universitetin beynəlxalq əlaqələrindən danışıb. Beynəlxalq layihələr şöbəsinin müdiri Elmira İsmayılova, Radio və televiziya jurnalistikası kafedrasının müdiri Aynur Kərimova ilə görüşdə Fulbright Mütəxəssis Proqramı haqqında məlumat verilib. Bundan əlavə, 2016-cı ilin may-iyun aylarında keçiriləcək Peşəkar inkişaf dərəcə proqramları, “Fulbright” elmi-tədqiqat səfər proqramı, Peşəkar inkişaf qeyri-dərəcə proqramları, peşəkarlar üçün “SUSİ” proqramı, tədrisdə müvəffəqiyyət və nailiyyət proqramı haqqında da müzakirələr aparılıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 25 noyabr 2015-ci il.

1 İyun - Uşaqların Beynəlxalq Müdafiəsi Günüdür

01/06/2020

BDU-nun Mədəniyyət-Yaradıcılıq Mərkəzi 1 İyun - Uşaqların Beynəlxalq Müdafiəsi Günü münasibətilə ədəbi-musiqili kompozisiya hazırlayıb - VİDEO

01/06/2020