Abay Mərkəzi beynəlxalq onlayn vebinarda iştirak edib

07/03/2019

Bakı Dövlət Universiteti nəzdində fəaliyyət göstərən Abay adına Qazax dili, tarixi və mədəniyyəti mərkəzi "Dünya tərəfindən tanınan Abay" beynəlxalq onlayn vebinarda iştirak edib.

BDU-nun nəzdindəki Qazax dili, tarixi və mədəniyyəti Mərkəzinin rəhbəri Fatima Dursunova vebinar iştirakçılarını Mərkəzin fəaliyyəti və həyata keçirdiyi layihələr haqqında  məlumatlandırıb.

"Ruhani dirçəliş" proqramı çərçivəsində həyata keçirilən tədbirin təşəbbüskarı Abay adına Qazaxıstan Milli Pedaqoji Universiteti olub.

Onlayn vebinarda Abay adına Qazaxıstan Milli Pedaqoji Universiteti,  Rusiyanın Moskva Dövlət Pedaqoji Universiteti, Türkiyənin Binali Yıldırım adına Erzincan Universiteti, Çinin Zhejiang Xarici Dillər İnstitutu, Vyetnamın Ho Chi Minh Dövlət Pedaqoji Universiteti iştirak ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 07 mart 2019-cu il.

“Füyuzat Mərkəzi”nin açılış mərasimi keçirilib

22/05/2019

Hüquq fakültəsində Ümummilli Liderin 96-cı ildönümünə həsr olunmuş konfrans keçirilib

BDU-nun Hüquq fakültəsində Ümummilli Lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 96-cı ildönümünə həsr olunmuş Respublika elmi-praktiki konfransı keçirilib