Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Abel Məhərrəmov 1000 dollar yardım edib

26/05/2014

Türkiyənin Manisa vilayətinin Soma qəsəbəsində baş vermiş mədən faciəsinin qurbanlarına yardım məqsədilə Azərbaycan Qızıl Aypara Cəmiyyətinin başlatdığı yardım aksiyası davam edir.

Modern.az
saytının xəbərinə görə, bu gün Milli Məclisin daha bir deputatı yardım kampaniyasına qoşulub. Belə ki, millət vəkili, Bakı Dövlət Universitetinin rektoru  Abel Məhərrəmov Soma faciəsinin qurbanlarına 1000 ABŞ dolları məbləğində yardım edib.

Qızıl Aypara Cəmiyyətindən Modern.az-a verilən məlumata görə, indiyədək Azərbaycan Milli Məclisinin 30 deputatı “Soma kampaniyasına” maddi yardım edib.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 26 may 2014-cü il.

Çexiyanın Karlova Universitetinin əməkdaşları BDU-da tədqiqat aparırlar

Bakı Dövlət Universiteti ilə Çexiyanın Karlova Universiteti arasında səmərəli əməkdaşlıq əlaqələri davam edir
21/03/2019

Azərbaycan Respublikası prezidenti İlham Əliyevin Novruz bayramı münasibətilə Azərbaycan xalqına təbriki