Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Abel Məhərrəmov 1000 dollar yardım edib

26/05/2014

Türkiyənin Manisa vilayətinin Soma qəsəbəsində baş vermiş mədən faciəsinin qurbanlarına yardım məqsədilə Azərbaycan Qızıl Aypara Cəmiyyətinin başlatdığı yardım aksiyası davam edir.

Modern.az
saytının xəbərinə görə, bu gün Milli Məclisin daha bir deputatı yardım kampaniyasına qoşulub. Belə ki, millət vəkili, Bakı Dövlət Universitetinin rektoru  Abel Məhərrəmov Soma faciəsinin qurbanlarına 1000 ABŞ dolları məbləğində yardım edib.

Qızıl Aypara Cəmiyyətindən Modern.az-a verilən məlumata görə, indiyədək Azərbaycan Milli Məclisinin 30 deputatı “Soma kampaniyasına” maddi yardım edib.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 26 may 2014-cü il.

Akademik Abel Məhərrəmovun həmmüəllifi olduğu monoqrafiya Moskvada çap olunub

21/09/2018

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində olub

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universiteti ilə Bakıdakı Rus mədəniyyət-informasiya mərkəzinin birgə təşkil etdiyi “Rəqəmsal dövrdə jurnalistikanın inkişaf tendensiyaları” adlı seminar çərçivəsində Bakıda səfərdə olan Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində qonaq olublar.

BDU və UNİDA Gontor Anlaşma Memorandumu imzalayıb

BDU-nun rektoru İndoneziyanın Darussalam Gontor Universitetinin (UNİDA Gontor) rektoru, professor Amal Fəthullah və prorektor Həmid Fəhmi Zarkasi ilə görüşüb