Abel Məhərrəmov Birləşmiş Nüvə Araşdırmaları İnstitutunun üzv dövlətlərinin nümayəndələrini qəbul edib

08/06/2011

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Birləşmiş Nüvə Araşdırmaları İnstitutunun üzv dövlətlərinin dövlət nümayəndələrinin səlahiyyətli komitə sədri, professor S.Dubçinkanı, Maliyyə işləri üzrə direktor müavini V.V.Katrasevi və MBD Nanotexnologiyalar Beynəlxalq İnnovasiya Mərkəzinin direktoru, Birləşmiş Nüvə Araşdırmaları İnstitutunun innovasiya inkişafı üzrə direktor müavini A.V.Ruzayevi qəbul edib. Görüş zamanı gələcək əməkdaşlıq barədə müzakirələr aparılıb. Daha sonra qonaqlar universitetin potensialı ilə yaxından tanış olmaq məqsədilə Nanoaraşdırmalar mərkəzində, Ekoloji monitorinq üzrə elmi-tədris laboratoriyasında, Nüvə-maqnit rezonans laboratoriyasında, Mühasibatlıqda, Heydər Əliyev Muzeyində, Tədris-Elektron mərkəzində olublar. Qeyd edək ki, qonaqların BDU-ya səfəri Birləşmiş Nüvə Araşdırmaları İnstitutunun maliyyə işləri üzrə səlahiyyətli komitə sədri yanında işçi qrupunun iclası çərçivəsində baş tutub.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 08 may 2011-ci il.

BDU-da tanınmış jurnalist, yazıçı-publisist Bahəddin Həzi ilə görüş

24/04/2024

BDU tələbələri üçün təlim: “Ailə milli-mənəvi dəyərlərin əsas daşıyıcısı kimi”

BDU tələbələri Heydər Əliyev Mərkəzini ziyarət ediblər