Abel Məhərrəmov Nottingem Universitetinin professoru Deyv Dauti ilə görüşüb

14/11/2012

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov   Nottingem Universitetinin  İnsan Resurslarının İnkişafı üzrə  Beynəlxalq Departamentinin direktoru, British Council-ın MDB ölkələrində  İnsan Resurslarının İdarə olunması üzrə Baş Məsləhətçisi  Deyv Dauti ilə görüşüb.Görüş zamanı Nottingem universiteti ilə BDU arasında ikili diplomların tətbiq olunması üzrə proqramın yaradılması məsələsi müzakirə olunub.   Rektor BDU-nun beynəlxalq proqramlar və qrantları haqqında məlumat verərək artıq BDU ilə Ankara universiteti arasında ikili diplomların verilməsinə dair Anlaşma Memorandumunun imzalandığını bildirib. Akademik Abel Məhərrəmov eyni təcrübənin Rusiya Universitetləri ilə də olduğunu qeyd edərək BDU-nun Avropa universitetləri ilə də bu istiqamətdə əməkdaşlıq etməyə maraqlı olduğunu qeyd edib. Rektor, biznesin idarə olunması məsələsinin də çox aktual olduğunu qeyd edərək BDU-nun bu məsələyə dair maraqları haqqında danışıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 14 noyabr 2012-ci il.

BDU-nun akademik və inzibati heyətinin nəzərinə!