Abel Məhərrəmov Türkiyənin Azərbaycandakı yeni səfirini qəbul edib

05/12/2012

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov  Türkiyə Respublikasının ölkəmizə yeni təyin edilmiş səfiri Alper Coşkunu qəbul edib. Səfirə universitet haqqında məlumat verən akademik Abel Məhərrəmov əsasən Türkiyə universitetləri ilə əməkdaşlıqdan,  BDU və Ankara Universiteti arasında imzalanmış və ikili diplom verilməsini nəzərdə tutan müqavilədən danışıb.

Bakı Dövlət Universiteti ilə Türkiyə universitetləri arasında münasibətlərdən məmnunluq ifadə edən səfir Alper Coşkun bu əməkdaşlığın daha da inkişafında maraqlı olduqlarını diqqətə çatdırıb.

Görüşdə   Türkiyənin Azərbaycandakı Səfirliyinin ikinci katibi Bahar Doğan da iştirak edib.

Qonaqlar BDU ilə yaxından tanış olub, elmi-tədqiqat laboratoriyalarına baxıb və yüksək təəssüratla ayrılıblar.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 05 dekabr 2012-cu il.

Təhsildən yazan jurnalistlər BDU mətbuat xidmətini birinci etdilər

22/07/2019

BDU hansı beynəlxalq reytinq agentliklərində təmsil olunur?

22/07/2019

BDU rektoru universitetin jurnalist əməkdaşlarını Milli Mətbuat Günü münasibətilə qəbul edib