Abel Məhərrəmov Türkiyənin Azərbaycandakı yeni səfirini qəbul edib

05/12/2012

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov  Türkiyə Respublikasının ölkəmizə yeni təyin edilmiş səfiri Alper Coşkunu qəbul edib. Səfirə universitet haqqında məlumat verən akademik Abel Məhərrəmov əsasən Türkiyə universitetləri ilə əməkdaşlıqdan,  BDU və Ankara Universiteti arasında imzalanmış və ikili diplom verilməsini nəzərdə tutan müqavilədən danışıb.

Bakı Dövlət Universiteti ilə Türkiyə universitetləri arasında münasibətlərdən məmnunluq ifadə edən səfir Alper Coşkun bu əməkdaşlığın daha da inkişafında maraqlı olduqlarını diqqətə çatdırıb.

Görüşdə   Türkiyənin Azərbaycandakı Səfirliyinin ikinci katibi Bahar Doğan da iştirak edib.

Qonaqlar BDU ilə yaxından tanış olub, elmi-tədqiqat laboratoriyalarına baxıb və yüksək təəssüratla ayrılıblar.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 05 dekabr 2012-cu il.

BDU-da 12 noyabr – Konstitusiya Günü qeyd edilib

Bakı Dövlət Universitetində 12 noyabr- Konstitusiya Günü ilə bağlı tədbir keçirilib
12/11/2019

BDU-da Bayraq Gününə həsr edilmiş tədbir keçirilib

Bakı Dövlət Universitetində (BDU) 9 noyabr - Dövlət Bayrağı Günü qeyd olunub.
08/11/2019

BDU THİK “Üç rəngin kölgəsində” adlı fləşmob keçirib

Bakı Dövlət Universitetinin Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi "Üç rəngin kölgəsində!" adlı fləşmob keçirib
08/11/2019