Abituriyentlərin nəzərinə!

05/08/2011

Baki  Dövlət  Universitetinə qəbul olunmuş abituriyentlər qeydiyyatdan keçmək üçün aşağidaki sənədləri təqdim etməlidirlər:

1. Bakı Dövlət Universitetinə qəbul haqqında TQDK-nın müsabiqə nəticələri haqqında sənəd

2. Attestat və ya təhsilin əvvəlki mərhələsini bitirdiyi sənədin əsli

3. Dövlət sifarişi və ya ödənişli əsaslarla qəbul olunan abituriyentlə müqavilə (2 nüsxədə)

4. Şəxsiyyət vəsiqəsinin əsli və iki nüsxə surəti

5. Çağırış məntəqəsinə təhkim edilmə haqqında şəhadətnamənin əsli və surəti (oğlanlar üçün)

6. Tibbi arayış (Forma 086)

7. Fotoşəkil (Rəngli, 3x4 ölçüdə, 6 ədəd)

Sənədlərin qəbulu avqust ayının 8-dən 17-dək, saat 9:00-dan 17:00-dək (şənbə və bazar günləri istisna olmaqla) BDU-nun əsas binasının 1 - ci mərtəbəsində keçiriləcəkdir.

BDU-nun sənəd qəbulu komissiyası

BDU-da "Yaşıl dünya naminə həmrəylik ili" çərçivəsində təmizlik aksiyası

18/04/2024

BDU-da Ümumdünya Kitab və Müəlliflik Hüququ Gününə həsr olunmuş Kitab Sərgisi keçiriləcək